Widok

ginekolog-endokrynolog-Gdynia-SZUKAM

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
poszukuje dobrego/sprawdzonego ginekologa/endokrynologa w Gdyni.
Możecie kgoś polecic??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Rafał Ciepłuch., Jest ordynatorem ginekologii w Szpitalu Miejskim w Gdyni. Prowadzi ciążę mojej przyjaciółki, która ma chorą tarczycę. Super gość i do tego jeden z lepszych specjalistów w 3miescie. Przyjmuje w jakiejs prywatnej przychodni w Gdyni na Władysława IV koło sklepu dla plastyków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a chodzi o prowadzenie ciąży czy tzw. "wyprowadzenie na prostą"?.
image
"wyprowadzenie na prostą"-jak to fajnie nazwałaś :)
mam małe kłopoty -wiec leczenie poki co
image
niestety znam tylko lekarzy z Gdanska, wiec nie wiem czy Cie to satysfakcjonuje, ale poniewaz wizyty zapewne nie beda czesto (zakladam ze co 2-3miesiace) to jesli chodzi o tarczyce polecam dr. Lewczuk (osobiście nie chodzilam ale wszystkie moje znajome do niej chodzily i chodza) a problemy z przysadką dr. Anne Szczurowicz choc tarczycą tez sie zajmuje, moze czasami nie jest najprzyjemniejsza ale mi pomogla:) dość skutecznie.
image
Dołączam się do pytanka:) Ten sam problem.

Danuta Kuriata endokrynolog, przyjmuje w Gdyni na Bema, moge ja polecic, sama do niej chodze. Na pierwszej wyzycie sie jej przestraszylam(pomyslalam niemila, ale to tylko pozory), kobieta ma duze doswiadczenie.mam problemy z tarczyca i mikrogruczolakiem.
Polecam dr Agatę Grzybowską i dr Lidię Głuchowską-Tokć. Wiem, że przyjmują one w EVI MEDzie w Gdyni, ul. Świętojańska 141 tel. 058 66-20-460/1/2. (http://www.evi-med.pl/). Państwowo na pewno też przyjmują tylko nie podpowiem gdzie. Sprawdzone nie tylko przez mnie ;)

image
image
image
Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !
CZy te panie doktor z evi-medu zajmują się tylko ginekologią czy też endokrynologią, bo nastronie evi-medu jest napisane, że są ginekologami.

mam to samo pytanie co hanka102, bo tez to sprawdzałam isa podane jako ginekolog
image
Pytałam się dzisiaj w EVI MEDzie o lekarzy ginekologów-endokrynologów i dr Grzybowska i dr Głuchowska niestety endokrynologami nie są, ale dr Elżbieta Ostrowska-Ciskowska jest właśnie ginekologiem-endokrynologiem i też ją mogę polecić. Problemem może być jednak termin bo podobno najwcześniej kiedy można się do niej w październiku :/ Ale spróbujcie zadzwonić może coś uda się załatwić ;) Pzdr

image
image
image
Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !
ja mam w czwartek wizyte u ginekolog-endokrynolog - dr. Butalewicz, relacje zdam po wizycie :)

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Dr Ele Ostrowska moge polecic, bo u niej lecze niedoczynnosc tarczycy, konkretna babka, tylko dzis dzownilam i dopiero 22 sierpnia wizyta :(( a przyjmuje tez w rumi...

image