Widok

ginekolog-endokrynolog na NFZ

możecie kogoś polecić?
długo się czeka na wizytę?
trzeba mieć jakieś skierowanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba miec skierowanie.
W Trojmiescie zapisuja podobno na 2011 r., ja sie zarejestrowalam w Slupsku na marzec 2010. Wiem,ze od 20.11 rejestruja w Chojnicach ale na grudzien tego roku (jakas nowa przychodnia,mam numer)
sorry...zle spojrzalam...t co napisalam tyczy sie endokrynologa od tarczycy:/

do gin-endo to ja chodze prywatnie od 20 lat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
englein możesz podać nazwisko tego Twojego lekarza?
ewentulanie jakie są koszty wizyt?
do ginekologa-endokrynologa chodze do Ratnickiej-Klimaszewskiej.
Koszt 150 zl z cytologia-na pierwsza wizyte, nowa pacjentka chyba dlugo czeka, stere ok miesiac-poltora od zarejestrowania.
englein dzięki za info :)
już znalazłam lekarza w przychodni przyszpitalnej na zaspie,
no i krótko się czeka na wizytę - zaledwie 2 tyg ;)
blueeyes a możesz podać co to za lekarz w tej przychodni przyszpitalnej?
niestety ja nie znam nazwiska bo umawiała się tam moja bratowa, akurat dziś ma wizytę wiec zapytam i dam znać
Czy ktoś zna dobrego gin-endokr. w Gdyni?
Najlepiej na NFZ,ale może też być prywatnie.
Jak prywatnie, to na pewno dr T.Skweres (poczytaj na "znany lekarz", szukaj pod "Tomasz Skweres") - tam masz też opinie o innych z Gdyni (szukaj też w Trójmiasto.pl pod "zdrowie i uroda", będziesz miała porównanie).
Moje koleżanki leczą się u dr Skweresa i są zachwycone.
info dla moniki - lekarz z przychodni przyszpitalnej nazywa się Grudkowski

co do dr Skweresa - byłam jego pacjentką, doskonały lekarz
Dzięki kotta i blueeyes!
Pozdrawiam!
Niestety Grundkowski to nie jest dobry specjalista....
Zwroc uwage,ze do drugiegi edno na Zaspie nie mozna sie zapisac, bo ma komplet pacjentow. Bo jest po prostu profesjonalista w odruznieniu od dra G...
mila - jak się nazywa ten drugi?
czy moge prosić o kontakt do endokrynologa na NFZ w trójmieście, czy wiecie ile się czeka na wizytę?
Ja czekałam około miesiąca, jest facet w przychodni na warszawskiej ale szczerze nie polecam go ja zmarnowałam tylko czas czekając na wizytę. Mało konkretny i profesjonalny
od znajomej slyszalam o dobrym endokrynologu do ktorego chodzi - na kase - na Waniewskiego - to jest Wrzeszcz i sama chce sie tam wybrac
A gdzież jest ul.Waniewskiego? Nie słyszałam o takiej, a mieszkam we Wrzeszczu.
http://www.poradnia-endokrynologiczna.pl
polecam...
To nie są endokrynolodzy-ginekolodzy i nie na NFZ
Tak masz rację ale to tak ewentualnie. Ja kiedys bylam w Redzie koło dworca skm ale nie mam namiarów:(
Czy wiecie może gdzie można pójść z nagłym przypadkiem? Strasznie mnie kłuje przy oddawaniu moczu, do tego w małych ilościach pojawia się krew. Wieczorem ból nie tylko przy oddawaniu moczu. Proszę poradźcie bo nie wiem co zrobić. Nie jestem zapisana u żadnego lekarza pierwszego kontaktu w Gdańsku a do swojej miejscowości ni mam jak pojechać :(
Moze masz jakies zakazenie ukaldu moczowego albo cos na nerce? pojedz na pogotowie!

a Waniewskiego jest niedaleko Studzienki
Nie ma ul.Waniewskiego, moim zdaniem, jest Wassowskiego, Pniewskiego, Wieniawskiego.
A kto to był ten Waniewski, jeśli naprawdę taka ulica istnieje?
Dziękuję, jutro podjadę może do tej przychodni na Wassowskiego :)
no przyznaje sie to ja pokickalam ulice ):):):) a tylko dlatego ze Gdanska nie znam jeszcze za barrzo i nie wiem dlaczego utkwil mi ten Waniewski a nie Wassowski :) fakt Wassowskiego :)
witam szukam jakiegos endo- ginekologa!!! nie endokrynologa bo takiego juz mam,
czy ktos wie gdzie w Trojmiescie mozna sie dostac do endoginekologa? najlepiej na NFZ (niestety jeszcze studiuje i nie stac mnie za bardzo na wizyty i badania w prywatnych gabinetach)...
bardzo prosze o pomoc bo sama szukam i nie moge nic konkretnego znalesc :(
na zaspie w szpitalu przyjmuje gin-endo ale szczerze mówiac nie polecam...(chodziłam do niego i strata czasu) możesz isc do niego żeby zrobic badania ewentualnie...zastanów sie nad wizyta prywatna a badaniami (które sa drogie) na nfz
nie warto oszczedzac na zdrowiu, sama nie mam za dużo pieniedzy ale zawsze znajde pieniązki na leczenie siebie, meża czy synka.
pozdrawiam i życze powodzenia!

badania do ginekolog-endokrynologa na NFZ

@ Toshiba: podążam za Waszymi radami na forum od tygodnia, szukając dobrego endo-gina. Dr Ratnicka nie zapisuje nowych pacjentek do grudnia, więc zastanawiam się nad dr Skweresem. Czy możesz mi powiedzieć (jestem świeża w tym temacie i stąd tak podstawowe pytania), jak mam zorganizować sobie badania na nfz - czy lekarz przyjmujący prywatnie może mi dać skierowanie na takie, czy też muszę udać się po skierowanie gdzie indziej? ile wyniosłoby mnie zbadanie hormonów pryw?
pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi!
flovn
ja napisałam maila do dr ratnickiej z prośba o przyjecie i sie zgodziła (spróbój może też)
chodze tez do zwykłego endokrynologa w bojanie ( to prywatna przychodnia ale przyjmuja na nfz z tym że najlepiej sie tam przejechac bo kolejki sa duże.. ja mam wizyte na październik ale chyba ja odwołam więc może wciśniesz sie na tamto miejsce!) Ogólnie żeby zrobic badania na nfz to musisz iść do państwowego lekarza(na zaspie przyjmuje dr grundkowski i sa do niego krótkie kolejki, ale jak pisałam wczesniej, wg mnie nie jest zbyt dobrym specjalista... ale badania na pewno zleci.
aha i z tego co wiem to prywatny lekarz nie moze zlecić badan na nfz i niestety nie wiem ile kosztuja badania bo ja robiłam na nfz akurat.. ale sa to raczej droższe badania. postaraj sie dostac to jakiegos gin.-endo i zobacz co powie..
powodzenia!
@toshiba
dziękuję Ci bardzo!
nie ma sprawy :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (13 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry