Widok
http://www.poradnia-endokrynologiczna.pl
polecam...
polecam...
Czy wiecie może gdzie można pójść z nagłym przypadkiem? Strasznie mnie kłuje przy oddawaniu moczu, do tego w małych ilościach pojawia się krew. Wieczorem ból nie tylko przy oddawaniu moczu. Proszę poradźcie bo nie wiem co zrobić. Nie jestem zapisana u żadnego lekarza pierwszego kontaktu w Gdańsku a do swojej miejscowości ni mam jak pojechać :(
witam szukam jakiegos endo- ginekologa!!! nie endokrynologa bo takiego juz mam,
czy ktos wie gdzie w Trojmiescie mozna sie dostac do endoginekologa? najlepiej na NFZ (niestety jeszcze studiuje i nie stac mnie za bardzo na wizyty i badania w prywatnych gabinetach)...
bardzo prosze o pomoc bo sama szukam i nie moge nic konkretnego znalesc :(
czy ktos wie gdzie w Trojmiescie mozna sie dostac do endoginekologa? najlepiej na NFZ (niestety jeszcze studiuje i nie stac mnie za bardzo na wizyty i badania w prywatnych gabinetach)...
bardzo prosze o pomoc bo sama szukam i nie moge nic konkretnego znalesc :(
na zaspie w szpitalu przyjmuje gin-endo ale szczerze mówiac nie polecam...(chodziłam do niego i strata czasu) możesz isc do niego żeby zrobic badania ewentualnie...zastanów sie nad wizyta prywatna a badaniami (które sa drogie) na nfz
nie warto oszczedzac na zdrowiu, sama nie mam za dużo pieniedzy ale zawsze znajde pieniązki na leczenie siebie, meża czy synka.
pozdrawiam i życze powodzenia!
nie warto oszczedzac na zdrowiu, sama nie mam za dużo pieniedzy ale zawsze znajde pieniązki na leczenie siebie, meża czy synka.
pozdrawiam i życze powodzenia!
badania do ginekolog-endokrynologa na NFZ
@ Toshiba: podążam za Waszymi radami na forum od tygodnia, szukając dobrego endo-gina. Dr Ratnicka nie zapisuje nowych pacjentek do grudnia, więc zastanawiam się nad dr Skweresem. Czy możesz mi powiedzieć (jestem świeża w tym temacie i stąd tak podstawowe pytania), jak mam zorganizować sobie badania na nfz - czy lekarz przyjmujący prywatnie może mi dać skierowanie na takie, czy też muszę udać się po skierowanie gdzie indziej? ile wyniosłoby mnie zbadanie hormonów pryw?
pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi!
pozdrawiam i dziękuję za podpowiedzi!
flovn
ja napisałam maila do dr ratnickiej z prośba o przyjecie i sie zgodziła (spróbój może też)
chodze tez do zwykłego endokrynologa w bojanie ( to prywatna przychodnia ale przyjmuja na nfz z tym że najlepiej sie tam przejechac bo kolejki sa duże.. ja mam wizyte na październik ale chyba ja odwołam więc może wciśniesz sie na tamto miejsce!) Ogólnie żeby zrobic badania na nfz to musisz iść do państwowego lekarza(na zaspie przyjmuje dr grundkowski i sa do niego krótkie kolejki, ale jak pisałam wczesniej, wg mnie nie jest zbyt dobrym specjalista... ale badania na pewno zleci.
ja napisałam maila do dr ratnickiej z prośba o przyjecie i sie zgodziła (spróbój może też)
chodze tez do zwykłego endokrynologa w bojanie ( to prywatna przychodnia ale przyjmuja na nfz z tym że najlepiej sie tam przejechac bo kolejki sa duże.. ja mam wizyte na październik ale chyba ja odwołam więc może wciśniesz sie na tamto miejsce!) Ogólnie żeby zrobic badania na nfz to musisz iść do państwowego lekarza(na zaspie przyjmuje dr grundkowski i sa do niego krótkie kolejki, ale jak pisałam wczesniej, wg mnie nie jest zbyt dobrym specjalista... ale badania na pewno zleci.