Widok

ginekolog-endokrynolog

Hej ;) Mam pytanie czy możecie mi kogoś polecić (na nfz lub prywatnie). Jestem pod opieką endokrynologa ponieważ leczę się na tarczyce. Jeśli chcę teraz iść do ginekologa powinnam wybrać takiego który również jest endokrynologiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam endokrynologa z podobnej przyczyny i osobno ginekologa, która po prostu na bieżąco śledzi moje wyniki od endo. to ona z resztą rozpoznała, że coś jest nie tak i wysłała mnie na badania krwi, a potem do endo.
więc nie musisz :) tylko poinformuj ginekologa na co się leczysz, pokaż aktualne wyniki.
no chyba że chcesz się starać o dziecko. wtedy pewnie lepiej znaleźć kogoś bardziej wyspecjalizowanego.
Polecam dra Grzegorza Piskulaka z Gdyni.Ginekolog,połoznik,endokrynolog.
Jeśli masz problem z hormonami i jesteś pod opieką endokrynologa to niech tak zostanie. Z własnego doświadczenia wiem, że albo ktoś jest endokrynologiem albo ginekologiem. "Specjalista" od wszystkiego tak mi rozwalił organizm, że żeby zajść w ciążę leczylam się prawie 3 lata, bo byłam jedną wielką huśtawka hormonalną.
może się Pani udać do jakiegokolwiek ginekologa. Endokrynolog powinien ustawić tarczycę do stanu "wyjściowego" więc nie będzie stanowiła przeszkody ginekologowi.
A możecie kogoś polecić? Najlepiej na NFZ choć to pewnie trudne.
Gabinety Lekarskie przy Kowalskiej w Gdańsku
Sambor Sawicki jest ginekologiem ale ma rowniez specjalizacje z endokrynologii.
Ja obdzwoniłam właśnie wszystkie przychodnie w poszukiwaniu endokrynologa... najbliższy termin na Kowalskiej.. koniec wrzesnia 2017... a wizyta bardzo pilna bo mam wysokie tsh i w usg zapalenie lewego płata tarczycy, powiększony węzeł chłonny i prawie 6cm zmianę ... wyniki muszę skonsultowac pilnie z endokrynologiem... tylko jak się u nas leczyc skoro na wizyte u lekarza mam czekać rok? Oczywiście muszę pójśc prywatnie na wizytę... oczywiście za opłatą ten sam lekarz w tym samym gabinecie wybudowanym i utrzymanym za nasze pieniądze przyjmie mnie JUŻ w listopadzie... oprócz wizyty muszę zrobić badania FT3 FT4 ATPO tsh oczywiście odpłatnie... ja sie pytam na co idą moje składki na nfz skoro za wszystko muszę płacic z własnej kieszeni??? Wyć się chce...:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a byłaś z wynikami na Kowalskiej? jest szansa, że lekarka na nie spojrzy i każe Cię wepchnąć wcześniej. tak było w moim przypadku. wejdź też na stronę kolejki.nfz.gov.pl i sprawdź czy gdzieś nie ma obecnie mniejszych kolejek przypadkiem.
ile masz tsh?
Mój mąz był prywatnie u Czaplińskiej Kałas. Gdy spojrzała na wyniki, "wepchnęła " go szybko do siebie na NFZ w Nowym Porcie. Może też tak spróbuj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tsh mam 6.5 ale najgorsza jest ta dziwna zmiana i powiększony węzeł chłonny... bo nie wiadomo co to jest... za tydzień mam następne usg i z tym i wynikami idę nastepnego dnia do endo na kowalska ale oczywiscie prywatnie... mam nadzieję że jak z nia porozmawiam to może mnie gdzieś wpisze wcześniej bo nie wyobrażam sobie chodzić cały czas prywatnie a pewnie będę wymagała częstych wizyt no i badań.. bo przecież skierowania na badania mi na prywatnej wizycie nie da...:(
To koniecznie musi cię wcisnąć, gdyż musisz mieć biopsję zmiany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na pewno proszę omijać dr Jerzego Zabul!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze polecam endokrynolog - Pani dr Anna Orzechowska - Pawiłojć, ginekolog - wietna kobieta, mnóstwo pozytywnych opinii - Joanna Mastelarz - obie panie przyjmują w MeaMedica we Wrzeszczu - proponuję sprawdzić opinie na znanylekarz.pl
Czy któraś z Was chodzi do dobrego ginekologa endokrynologa w Gdańsku? Szukam lekarza, który ustabilizuje hormony przy hashimoto, przygotuje do ciąży i ją poprowadzi. Najlepiej kobieta. Z góry dzięki za odpowiedź

Na eDoktor24.pl mają teraz Dni Otwartych Porad i bezpłatne konsultacje z endokrynologiem https://edoktor24.pl/nasi-lekarze/endokrynologia/Slawomir-Gudaniec - nic nie kosztuje, a dobry specjalista.

Inne tematy z forum Zdrowie

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

do góry