Widok
pollla napisał(a):
> szukam dobrego endokrynologa-ginekologa w trójmieście,
> najlepiej gdańsk, prosze o pomoc.
jesli potrzebujesz ginekologa, to jednym z nielicznych dobrych jest np emmerich
przyjmuje w sopocie, swego czasu, moze jeszcze byl kierownikiem katedry ginekologii
uratowal od noza kilka moich znajomych
pozdrawiam
jurek
jesli potrzebujesz ginekologa, to jednym z nielicznych dobrych jest np emmerich
przyjmuje w sopocie, swego czasu, moze jeszcze byl kierownikiem katedry ginekologii
uratowal od noza kilka moich znajomych
pozdrawiam
jurek
dużo ludzi twierdzi że dr Kujawa jest dobrym specjalistą (przyjmuje w gabinetach na Kowalskiej w Gdańsku) mi osobiście nie podpasowała i średnio pomogła wręcz nawet zbagatelizowałą problemm, który okazał się poważnym:/
dr Turek_Muczyńska jest dobrym i sprawdzonym fachowcem tylko niestety na wizytę u Niej czeka się dość długo a nawet bardzo długo. Ja chodzę do dr Krasińskiej do medicoveru i jak na razie jestem zadowolona.
dr Turek_Muczyńska jest dobrym i sprawdzonym fachowcem tylko niestety na wizytę u Niej czeka się dość długo a nawet bardzo długo. Ja chodzę do dr Krasińskiej do medicoveru i jak na razie jestem zadowolona.
pollla napisał(a):
miałam duże prrzejścia-kujawa odpada-rutyniarz-ereciński-stary wyga-samo mówi wiele-polecam-dr.Sworczk lekarz z powołonia-nie czaruje-na prawde pomaga-leczy w akademi we wrzwszczu-prywatnie w sopocie tam gdzie dr.Ereciński,ale ciężko się do niego dostać-nie wiem czy przyjmuje nowe osoby-postaraj się,żeby cię kochanie przyjoł- na prawdę warto
miałam duże prrzejścia-kujawa odpada-rutyniarz-ereciński-stary wyga-samo mówi wiele-polecam-dr.Sworczk lekarz z powołonia-nie czaruje-na prawde pomaga-leczy w akademi we wrzwszczu-prywatnie w sopocie tam gdzie dr.Ereciński,ale ciężko się do niego dostać-nie wiem czy przyjmuje nowe osoby-postaraj się,żeby cię kochanie przyjoł- na prawdę warto