Widok

ginekolog na nfz gdańsk przymorze

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
cześć, szukam dobrego ginekologa (najlepiej kobieta) na przymorzu na nfz.

do tej pory jezdziilam do pani ginekolog w sopocie ale te dojazdy troche klopotliwe. wizyty byly na nfz ale nie siedzialo sie w kolejce tylko umawialo na konkretna godzine jak w gabinecie prywatnym. znacie kogos takiego w gdansku?

zalezy mi zeby osoba byla kompetentna i podchodzila do kobiety jak do czlowieka a nie ktoregos z kolei pacjetna za ktorego mozna dostac kase.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też szukam ginekologa kobiety na nfz. Na początku maja muszę się skonsultować, więc proszę o pomoc, bo nie znam tutaj na osiedlu lekarzy. Może być Zaspa i Żabianka, ewntualnie Gdynia śródmieście. Z góry dziękuję za polecenia dobrej lekarki.
no wlasnie mam ten sam problem. mnie tam plec nie wazna.
Ja znam dobrego na NFZ ale w przychodni na wojska polskiego

http://przychodnia-gdansk.pl/ Ginekolog mężczyzna dr Zbigniew Jankowski
image
ul.jagiellońska: zinkiewicz (mężczyzna)
ale są kolejki
dr zinkiewicz najlepszy ,najdelikatniejszy,sympatyczny,z podejsciem do pacjenta
chodziłam do niego 7 lat teraz niestety zmieniłam adres i żałuje że ten lekarz jest tak daleko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziewczyny czy na Jagillonskiej w gabinecie jest usg? czy za baranie ciązowe usg sie placi? czy jest refundowane rzez nfz?
jest USG i nie płaci się
Niestety! ja mieszkam na Przymorzu od dziecka i nie ma tu dobrego lekarza na NFZ!!!!
znam jankowskiego i zinkieiwcza. bardzo dobrzy lekarze. jankowski - duza wiedza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę na Kołobrzeską (Przymorze) do Gawła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Mnie pan Gaweł potraktował co najmniej lekceważąco. Na bóle miesiączkowe powodujące omdlenia i wymioty, kilkudniową niezdolność do pracy polecił mi nurofen. Bez badania usg, bez wywiadu... zrobił mi jedynie bez pytania cytologię chociaż miałam wcześniej robioną 3 tyg. wcześniej. Kiedy zapytałam go czy są jakieś silniejsze środki lub lepsze od tych dostępnych bez recepty, to zapytał czy przyszłam do niego po narkotyki. Zatkało mnie kompletnie! Dał mi do zrozumienia, że zawracam mu przysłowiową d..ę.
Natomiast pani dr. Błędzka, która przyjmuje na Kołobrzeskiej i na Kilińskiego od razu zrobiła mi usg, i w wywiadzie zaleciła badania urologiczne, gdzie okazalo sie, że mam kamicę nerkową. Więc jeśli miałabym polecić to już dr, Błędzką ale nigdy nie Gawła.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0
GAWEŁ najgorszy ginekolog u jakiego byłam. Strzeżcie się dziewczyny!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...

gdzie chodzicie do stomatologa? (13 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry