Widok

ginekolog wejherowo

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
obecnie po ciąży szukam nowego ginekologa, proszę o jakiś kontakt....w czasie ciąży chodziłam do dr Foltmana i na pierwszy rzut oka to bardzo miły i profesjonalny lekarz, ale to nie prawda....dzięki niemu męczyłam się 44 godziny na porodówce-bez wód płodowych i postępu porodu ( po 44 godzinach zrobiono mi cesarkę), poza tym nie mogłam na niego liczyć w czasie ciąży tzn. w ostatnim miesiącu ciąży kiedy kobieta powinna być pod szczególną obserwacją (tym bardziej że gromadziłam zbyt dużo wody i puchłam ) dr Foltman powiedział mi że nie muszę już do niego przychodzić, bo przecież już wypisał mi zwolnienie do końca ciąży; w końcu sama zgłosiłam się do szpitala...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mialam podobne doswiadczenia z tym lekarzem ale na poczatku ciazy... wiec mialam czas aby go zmienic z pelna odpowiedzialnoscia moge polecic lekarza ale z gdyni orlowa dr bierżyński a w wejherowie jest jeszce dr żabiński slyszalam dobre opinie o nim przyjuje w szpitalu wiec moze tem...

imageimage
image
alime ja Ci odradzam dr Bieżyńskiego z Orłowa, jest mega naciągaczem, a wiem,że jednej z forumek nie powiedział o martwym płodzie, który nosiła w sobie, tylko po to aby do niego jeszcze pochodziła. Dodatkowo wiem,że nie jedna dziewczyna straciła ciąże przez niedopatrzenie i olewactwo tego lekarza. Jest takim samym konowałem jak dr P.Minowski

Ja chodzę do dr K.Maciejewskiego ma on swoje gabinety w Gdyni, ale jest ordynatorem w Wejherowie. Na razie nie mam do niego zastrzeżeń, a wybrałam go gdyż prowadził 2 ciąże mojej siostry,która urodziła bardzo szybko i ma zdrowe i piękne córeczki.

image
image
wiem ze kazdy lekarz ma dobre i zle opinie u w/w bylam pod opieka od 2 m-ca ciazy i wszystko bylo super u niego jest cala moja zeńska czesc rodziny i znajome wiec mam wiele opinii o nim jak narazie pozytywne i mam nadzieje ze bedzie tak dalej... a gdzie moge znalesc ta opinie forumki o nim bo niestety szukalam i nie znalazlam

imageimage
image
jeżeli chodzi o ordynatora to miała z nim styczność jedynie w szpitalu i nie był najmilszy, taki sztywny człowiek ale może dobry specjalista,....może sprawdzę dzięki
a co do Foltmana to dopiero po tym jak się na nim zawiodłam to usłyszałam chyba od 10 osób, że dziwią się mi że w ogóle do niego poszłam bo to partacz i konował....szkoda że nie ostrzegli mnie prędzej tylko po fakcie
prawda jest taka ze wszystko jest ok to momentu kiedy nie pojawiaj sie problemy z ciaza. wtedy okazuje sie tak na prawde czy lekarz jest dobry.Moja bratowa chodzila do niego prywatnie przez cala ciaze, a gdy juz byl czas porodu, to prez 5 godzin byla w poczekalni bo "nie bylo lozka". a foltman olal sprawe.....

image
Przyznaję dr Maciejewski nie jest wylewny,może niektórzy uważają, że szorstki - też tak myślałam, dopóki nie poznałam go bliżej. Jego interesuje stan kobiety i dziecka, interesują go fakty,ale nie narzekam na wszystkie moje pytania odpowiada zawsze sposób dla mnie zrozumiały, dziecko na każdej wizycie mierzy, waży po czym daje mi trochę radości, odwraca monitor i pozwala mi się cieszyć widokiem mojej małej. Nauczyłam się cenić u niego konkret, bez zbędnego "miauczenia".

A jeśli ktoś chce mieć ciepłego i czułego lekarza, niech punka do innych drzwi, bo u Maciejewskiego tego nie dostanie. Tu dostanie jedynie konkret informacji, danych odnośnie dziecka i swojego stanu. Mnie interesuje to drugie niż ćwierkanie mi do ucha - od tego mam męża,a od lekarza oczekuje rzetelnych danych i zdrowego rozsądku i poleceń co mam robić,a także pomocy w szpitalu.

image
image
masz rację lekarz powinien być kompetentny i konkretny
Obecnie będąc w ciąży leczę się prywatnie u dr Maciejewskiego. Jest On ordynatorem w szpitalu w Wejherowie. Wiem, że jeżeli nie ma Go podczas porodu to inny lekarz, akurat obecny wie o ciąży wszystko.
Z mojego doświadczenia jest to lekarz konkretny, miły i na każde pytanie odpowie. Mój wcześniejszy lekarz postanowił mnie pokroić w 5 tygodniu ciąży twierdząc że dziecku nic się nie stanie. Dr Maciejewski stwierdził, że takiej konieczności nie widzi i miał rację. Wszystko pomalutku samo ustępuje.
A czy jest w Wejherowie jakaś kobieta- ginekolog? Przeprowadzam się niedługo do Wejherowa i będzie ciężko dojeżdżać do Gdyni do lekarza.
mój maluszek ma 9 miesięcy i potrzebuję dobrego ginekologa dla siebie ale i dla dziecka bo za rok chciałabym zajść w ciążę i tym razem nie chcę źle trafić....myślę że po waszych opiniach trafię do dr Maciejewskiego i sama się przekonam
potrzebuję namiary na prywatny gabinet dr Maciejewskiego???
Obrońców Wybrzeża oraz na Znisławy 6D (Fikakowo) - tutaj jest lepszy sprzęt usg i przyjemniejszy gabinet. tyle,że zapisy już prowadzą na styczeń - takie są do niego kolejki - ale warto

image
image
dzięki, a jak dzieje się coś podczas ciąży to przyjmuje poza kolejką? czy trzeba czekać? czy można do niego w razie czego zadzwonić i się poradzić?
Jeśli coś się dzieje z ciążą to oczywiście przyjmie poza kolejką. A w innym przypadku można się zapisać na kilka miesięcy w przód, np. ja mam wizyty zaklepane do samego rozwiązania do 15 lutego

image
image
a tak apropo mój synek się urodził 15 lutego

Re ginekologia wejherowo

czy ktoś miał robioną laparoskopie ginekologiczną w Wejherowie ,prosze o opinie
do góry