Widok
ogólnie bardzo fajnie
Z przyjemnością odwiedziłem to miejsce kilku krotnie. Osobiście uwielbiam pizze włoska z pieca drewnianego. Jednak zgadzam się z poprzednimi osobami że jest w tym miejscu wiele do zrobienia. Ale z drugiej strony to proszę pamiętać że to są właśnie oryginalni Włosi. tacy trochę rozwaleni, nie zorganizowani i jeśli ktoś tego nie rozumie no to trudno. Niech idzie do pseudo włoskiej restauracji. Widać że potrzebny jest jeszcze czas żeby wszystko było dograne, łącznie z menu i organizacja pracy. Ale obecnie uważam że jest to najlepsze w Sopocie restauracja z kuchnia Włoską. I ciesze się że powstała bo zadufana w sobie konkurencja może zrozumie że nie jest pępkiem Świata. Osobiście prowadzę kilka restauracji i wiem ile potrzeba jest czasu żeby wszystko było dograne w 100 %. Kiedyś odwiedziłem jakąś włoską restauracje na wsi w okolicach Mediolanu, otwarta była od godz ok 17.00 a o 16.30 ustawiała się tam olbrzymia kolejka klientów. Było to niesamowite doznanie jak za dawnych czasów w Polsce. Życzę Państwu tak samo dużo klientów !!! Na razie daję ogólnie ocenę 4 ale wiem że stać Was na dużo więcej tylko jest to kwestia czasu i będzie 6 .... ! Powodzenia
Moja ocena
Donna Marzia Cucina Toscana
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 1
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 4
3.0
* maksymalna ocena 6
Kilkukrotnie, a nie "kilku krotnie" i niezorganizowani, a nie "nie zorganizowani"... ale może "toskański" klimat zaowocował zapomnieniem polskiej gramatyki. Uwagi o "niesamowitych doznaniach" nie będę nawet komentował. Zamiast pozowania na światowca i smakosza zalecam nabycie elementarnej ogłady i odrobinę pokory.