Widok

ogólnie bardzo fajnie

Z przyjemnością odwiedziłem to miejsce kilku krotnie. Osobiście uwielbiam pizze włoska z pieca drewnianego. Jednak zgadzam się z poprzednimi osobami że jest w tym miejscu wiele do zrobienia. Ale z drugiej strony to proszę pamiętać że to są właśnie oryginalni Włosi. tacy trochę rozwaleni, nie zorganizowani i jeśli ktoś tego nie rozumie no to trudno. Niech idzie do pseudo włoskiej restauracji. Widać że potrzebny jest jeszcze czas żeby wszystko było dograne, łącznie z menu i organizacja pracy. Ale obecnie uważam że jest to najlepsze w Sopocie restauracja z kuchnia Włoską. I ciesze się że powstała bo zadufana w sobie konkurencja może zrozumie że nie jest pępkiem Świata. Osobiście prowadzę kilka restauracji i wiem ile potrzeba jest czasu żeby wszystko było dograne w 100 %. Kiedyś odwiedziłem jakąś włoską restauracje na wsi w okolicach Mediolanu, otwarta była od godz ok 17.00 a o 16.30 ustawiała się tam olbrzymia kolejka klientów. Było to niesamowite doznanie jak za dawnych czasów w Polsce. Życzę Państwu tak samo dużo klientów !!! Na razie daję ogólnie ocenę 4 ale wiem że stać Was na dużo więcej tylko jest to kwestia czasu i będzie 6 .... ! Powodzenia
Moja ocena
Donna Marzia Cucina Toscana kategoria: Restauracje
obsługa: 1
 
menu: 1
 
jakość potraw: 6
 
klimat i wystrój: 3
 
przystępność cen: 3
 
ocena ogólna: 4
 
3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Wyjątkowo ciekawa opinia. Chętnie przeczytam kolejne :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
taa duza kolejka juz o 16.30 na wsi kolo mediolanu czlowieku wez pojedz sobie najpierw do wloch i zobacz realia a nie piszesz takie bzdury ciekawe zaczym ta kolejka bo ta godzina ani we wloszech nie jest pora obiadowa ani na kolacje z reguly ludzie pracuja do godz 18
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilkukrotnie, a nie "kilku krotnie" i niezorganizowani, a nie "nie zorganizowani"... ale może "toskański" klimat zaowocował zapomnieniem polskiej gramatyki. Uwagi o "niesamowitych doznaniach" nie będę nawet komentował. Zamiast pozowania na światowca i smakosza zalecam nabycie elementarnej ogłady i odrobinę pokory.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry