Widok

gorąco polecam!!!

Witam,
na początku chciałbym zaznaczyć, że do tego zakładu trafiłem z polecenia. Jeżdzę samochodem, który trochę już przeżył - podobnie jak zamontowana w nim instalacja gazowa. Mam już spore doświadczenie w kontaktach z różnymi serwisami Auto Gaz. Większość pracujących tam specjalistów nazywam znachorami ponieważ wiedza, którą posiadają i stawiane przez nich diagnozy muszą pochodzić z jakiegoś pozaziemskiego źródła. Popatrzy taki znachor na twoją instalację, pośmieje się z poprzedniego znachora, który coś przy niej majstrował, postawi swoją diagnozę, która najczęściej będzie polegać na sugestii wymiany wszystkiego. Nic nie naprawi, swoje zainkasuje a ty pozostajesz dalej z rozwaloną instalacją a przy okazji z chudszym portfelem. Zakład Pana Stanisława Buczaka to zupełnie inna historia. Szybko postawiona została trafna diagnoza, następnego dnia NAPRAWIONY samochód był do odebrania. Wymienione zostało tylko to co konieczne i po możliwe najmniejszych kosztach. Jestem bardzo zadowolony i obecnie nie wyobrażam sobie korzystania z usług innego serwisu jak Pana Stanisława. Uczciwość, profesjonalizm, szybkość i to za bardzo przyzwoite pieniądze. Gorąco polecam wszystkim ten zakład
Moja ocena
jakość usług: 6

czas realizacji: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Serwis niby ok ale ja byłem 2 razy i zawsze okazało sie ze pan Stasiu wkłada rurke w wydech robi wydruk i kaze placic za to 30 zł Po czym mowi ze jest masa robotyRaz mi zrobił taki test na poczekaniu a drugi raz zostawiłem auto na cały dzien po wczesniejszym umówieniu sie gdzie po poludniu przyjezdzam i mowi ze kable wysokiego napiecia musze zmienic Nic nie zrobili i 30zł zaś zapłaciłem Fuck!!czy nie mozna było po prostu powiedziec ze nic tak na prawde nie zrobilismy prosze kupic kable i zapraszamy ponownie?Wtedy bym pojechał a tak ... Ale jeszcze sie taki nie narodził...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry