Widok

gorsety bielizniarskie...

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moje drogie panie, gdzie moge nabyc dosc nietypowy gorset ??Nietypowy poniewaz gorset z mojej sukni ma dosc nisko plecy...duzo, duzo ponizej lopatek...mam nadzieje, ze wiecie co mam na mysli:)))))tym samym sposobem problem z bielzna sie pojawia. Jakiekolwiek silikony z przodu odpadaja i wynalazki podtrzymujace biust rowniez:))))))))))), zalezy mi natomiast wlasnie na takim gorseciku bieliznianym..haha i nie jest to wytwor mej wyobrazni, gdyz dokladnie taki widzialam u kolezanki, od ktorej zakupilam suknie, z tym ze ona swoj nabyal pozat Trojmiastem..Czy moze wiecie gdzie moge nabyc taki na terenie trojmiasta???
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem czy teraz cie zle nie doinformuje ale slyszalam ze kolo dworca pkp we wrzeszczu jest gorseciarka.podobno robi na zamowienie .wiec na wszelki wypadek proponuje zajesc i sprawdzic.poniewaz ja nigdy tam nie bylam wiec glowa zreczyc nie moge:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry