Widok
ogromny błąd !
Otóż zakupiłam w sklepie obuwniczym sieciowym STEP BY STEP szpillki.
Było to przed Świętami (Nie jestem teraz w stanie podać dokładnej daty- paragon dołączyłam do reklamacji).
Buty założyłam pierwszy raz w pierwsze święto i miałam na nogach dosłownie 1,5 godziny. Nie chodziłam dużo, byłam tylko w kościele. W domu, gdy już je zdjęłam, zauważyłam, że mają całkowicie starte fleki (została tylko metalowa część fleka) i aż podciągniętą skórę, którą oblekany był obcas. Od razu po Świętach poszłam z butami do reklamacji, pani ekspedientka już na starcie poinformowała, że reklamacja nie dotyczy obcasów - że nie można ich reklamować. Oczywiście wyskoczyła też z formułką, że ona również kupuje buty w tym sklepie i nie narzeka.. Grzecznie poprosiłam, żeby jednak wypisała tą reklamację, ponieważ to nie normalne, że buty ścierają się po 1,5 godziny. Dziś otrzymałam smsa o treści : "Reklamacja bezzasadna".
Żałuję, że weszłam do tego sklepu. Bezczelność pracowników, słabe materiały.. ODRADZAM WSZYSTKIM !
Było to przed Świętami (Nie jestem teraz w stanie podać dokładnej daty- paragon dołączyłam do reklamacji).
Buty założyłam pierwszy raz w pierwsze święto i miałam na nogach dosłownie 1,5 godziny. Nie chodziłam dużo, byłam tylko w kościele. W domu, gdy już je zdjęłam, zauważyłam, że mają całkowicie starte fleki (została tylko metalowa część fleka) i aż podciągniętą skórę, którą oblekany był obcas. Od razu po Świętach poszłam z butami do reklamacji, pani ekspedientka już na starcie poinformowała, że reklamacja nie dotyczy obcasów - że nie można ich reklamować. Oczywiście wyskoczyła też z formułką, że ona również kupuje buty w tym sklepie i nie narzeka.. Grzecznie poprosiłam, żeby jednak wypisała tą reklamację, ponieważ to nie normalne, że buty ścierają się po 1,5 godziny. Dziś otrzymałam smsa o treści : "Reklamacja bezzasadna".
Żałuję, że weszłam do tego sklepu. Bezczelność pracowników, słabe materiały.. ODRADZAM WSZYSTKIM !
Moja ocena
Step by Step
kategoria: Obuwie
obsługa: 1
oferta: 3
jakość asortymentu: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6
Pomożemy Ci poznać Twoje prawa. Wejdź na http://www.ReklamacjaTowaru.pl
Żenadą , jest to jak niektore kobiety kłucą się o buty za 30zł i przychodza z nimi do reklamacji . I jeszcze robia awanture na cały sklep robiąc sobie tylko wstyd. Dobra rada dla wszystkich kobiet - ZAPOZNAJCIE SIE NAJPIERW Z ZASADAMI REKLAMACJI A PO TEM IDZCIE DO SKLEPU I SKLADAJCIE REKLAMACJE!!!!!
ucz się na błędach
ZAWSZE... ale to zawsze trzeba wymienić fleki na mocniejsze od szewca... wiadomo, że buty za niską cenę będą miały słabej jakości fleki- zwykły plastik... dopłacamy 20zł, a fleki trzymają się nast. parę miesięcy.. poza tym, nie wiem jak trzeba chodzić, ( kaleka jakaś.. ) żeby zedrzeć, nawet plastikowe leki po 1,5h....
co to wogole ma znaczyc zeby kupowac nuty i isc z nimi odrazu do szewca!!?? jakas idiotka to napisla...haha . Kto slyszal o czyms podobnym??? to moze odrazu wyjmijcie fleki z tych swoich wadliwych butow i napiszcie na paragonie ze fleki we wlasnym zakresie, bo wasze sie do niczego nie nadaja. Po co je wogole produkowac skoro twierdzisz to to takie OCZYWISTE ze z butami za 30 zl trzeba isc odrazu do szewca? a jakbym kupila trampki za 20 zl to co, powiesz ze trzeba isc do szewca wstawic podeszwe bo w butach za taka cene dajecie papierowa? karygode zeby cos takiego pisac. Tonie moja reklamacja ale sama kupje tam buty dosc czesto bo mi sie podobaja i maja bardzo przystepna cene i pragne podkreslic ze kupilam tam tez szilki za 50 zl i naginam w nich 8h na dobe 5x w tygodniu od ponad roku bo mam prace , ktora tego wymaga wiec nie wciskaj kitu, ze trzeba wymiec fleki w nowych butach bo OSMIESZYLAS SAMA SIEBIE.