Widok

gry na konsole PSP

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
chetnie kupie gry do PSP dla chłopca który ma 8 lat, moze macie cos na sprzedaż inf poprosze na
martaflorczak@tlen.pl
flora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w gore
hophop
Mamy HARRY POTTER.Wydaje mi się ze chyba 3 części.Jutro sprawdze.Kupilismy je za 39.99zl.sprzedamy za 17zl jedną.Jeśli jesteście zainteresowani to jutro napiszę dokładnie jakie części.Mam jeszcze FIFA 13-nowiutka.Syn dostał teraz pod choinkę.Nie wyprobowal jeszcze bo psp się zepsuło.Muszę go zapytac czy w ogóle będzie chciał w to grac.
harrego chetnie bym wzięła wszystkie trzy części, ale one na pewno są na konsolę? ja sie za bardzo nie znam na tych zabawkach, z tego co mi mowił siostrzeniec to ma miec wygląd nie płytki ale karty pamięci a za ta fifa 13 ile bys chciała?
Więc mam tak:Harry Potter(and the half-blood prince),Harry Potter(and the goblet of fire),Need for speed prostreet,Little BIG Planet.A ta Fifa 13 to chyba syn chce zatrzymac.uzbiera kasę za te gry i bedzie mial może na naprawę.O ile da się jeszcze te PSP naprawic.Te 4 gry po 17zl jedna.W jednej grze tylko pudełko leciutko ułamane,ale zamyka się a gra jak najbardziej ok.To sa małe płytki-Gry na PSP.
little big planet -ma a harrego wtedy bym wzięła, wieczorem dam znac po dokładnej konsultacji czy to na pewno te. to są takie mini CD, tak?
i jak z tymi grami, bo ja jestem zainteresowana, mieszkam w gdyni a skąd byłby odbiór?
Ostatnio kupiłam synowi 4 gry na konsole w lombardzie 15 zł za gre ,gry w polskiej wersji ,nieporysowane w bdb stanie.
i co chce Pani je sprzedac/
Nie chce sprzedać tylko podpowiadam gdzie można kupić w miarę tanio .
aha, dzięki:)
Mam Świnke BABE - na PS2 - 20 pln

delf@poczta.fm
do góry