Widok
gustownie i klimatycznie
Często odwiedzam to miejsce dlatego jako stały bywalec chciałem wyrazić i swoją opinię na temat tego lokalu. Muszę powiedzieć, że po paru wizytach w tym miejscu czułem się prawie jak w domu. Obsługa bardzo przyjazna, zawsze zaskakuje, a to gratisowym ciasteczkiem, a to fantazyjnie udekorowanym ciastem czy nowym przepisem na drinka... niby mała rzecz a jednak cieszy :). Jestem wybrednym klientem jednak moje najdziwniejsze wariacje na temat kawy czy alkoholi zawsze zostawały spełnione. Jest to miejsce z klimatem i duszą- od razu widać że było tworzone z pasją i z sercem. Na tle innych kawiarni w Gdańsku czy Sopocie wypada na prawdę bardzo dobrze, a muszę przyznać iż odwiedziłem ich na prawdę sporo. Spokojna muzyka i wygodne kanapy sprawiają iż można się zrelaksować przy np dobrej kawie... idealne miejsce na randkę bądź spotkanie z przyjaciółmi. Mam nadzieję, że moja opinia zachęci właścicieli do utrzymania fantastycznego charakteru tego miejsca gdyż bardzo rady jestem z faktu powstania w Oliwie tej kawiarenki.
Moja ocena
Arbat Cafe
kategoria: Kawiarnie i herbaciarnie
obsługa: 6
menu: 5
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6