Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Przyjemność w Oliwie) wątek zamknięty Wpadłam przez przypadek i zamierzam wrócić. Obsługa sympatyczna, herbaty i...
~Oliwianka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 października 2011

Przytulnie i pysznie wątek zamknięty Bardzo miły i przytulny lokal, można poczuć się jak w domu na kanapach i...
~Iwona
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 marca 2011

Przenieś się w magiczny świat Arbatu wątek zamknięty Jestem zakochana w kawiarni Arbat. W chłodny wieczór, otwierasz drzwi i wita...
~_M
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 listopada 2010

Zazdrościmy. wątek zamknięty Będąc na urlopie w Trójmieście trafiliśmy do tej małej kawiarenki i jesteśmy...
~Warszawiacy
-

dodano: 6 lipca 2010

Klimat? I co z tego?! wątek zamknięty Co z tego, że Arbat Cafe ma klimat - rozumiany chyba przez bogaty wystrój,...
~Arek
3

dodano: 15 września 2009

Wspaniałe miejsce i bardzo miła obsługa wątek zamknięty Byłam ze znajomymi w "Arbat Cafe" pierwszy raz to miejsce ma klimat, bardzo...
~nieznajoma
-

dodano: 14 kwietnia 2010

Polecam wątek zamknięty Dzisiaj odwiedziłam miejsce pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Przez...
~karolina
-

dodano: 8 kwietnia 2010

Cudowne miejsce... wątek zamknięty ...trafiłam tam przypadkowo. Miejsce jest niesamowite. Wystrój przecudowny, w...
~Ola
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 stycznia 2010

jestem na tak wątek zamknięty podobał mi się spokój jaki tam panuje. wchodzisz jakby do innego świata, w...
~Agnieszka
-

dodano: 29 października 2009

Ziomal - opinia wątek zamknięty Magiczne miejsce Bardzo przytulne,klimatyczne miejsce. Wystrój wspaniały,...
~Ziomal
-

dodano: 25 października 2009

ARBATOWE KLIMATY wątek zamknięty Pierwszy raz byłem w Arbacie w zimie, podczas dużej śnieżycy. Wirujące płatki...
~G. D.
1

dodano: 6 sierpnia 2009

arbat cafe... wątek zamknięty niezwykle przytulne miejsce, jak najbardziej adekwatna nazwa:) zaraz po...
~Lena
1

dodano: 22 października 2009

Stylowo i z klasą wątek zamknięty Arbat Cafe to niezwykle przytulna oliwska kawarnia. Profesjonalnie parzona...
~Michał
1

dodano: 4 sierpnia 2009

suuuuuper:) wątek zamknięty ..bardzo piękna kawiarenka, niesamowity wystrój:) miło, przytulna...
~marianna
-

dodano: 22 czerwca 2009

Wow!!! wątek zamknięty Kawiarnia zachwyca! Nie będę robił reklamy. Zainteresowani mogą sprawdzić...
~Kamil i Rafał
-

dodano: 4 czerwca 2009

Polecam wszystkim wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolna z wizyty w Arbat cafe:)
~Marta
-

dodano: 2 czerwca 2009

fajne miejsce wątek zamknięty bardzo podoba mi się ten lokal- fajny klimat, wpadam jak mam czas, bardzo...
~arek
-

dodano: 13 kwietnia 2009

Gorąco polecam! wątek zamknięty Witam! Nie jestem co prawda smakoszem kawy, ale herbatę wprost uwielbiam :)...
~maras
-

dodano: 3 marca 2009

gustownie i klimatycznie wątek zamknięty Często odwiedzam to miejsce dlatego jako stały bywalec chciałem wyrazić i...
~ryszardm
-

dodano: 24 lutego 2009

Genijalny lokal na spotkanie we dwoje wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona, że mamy w OLIWIE taki lokal!Cichy kącik w rogu, to...
~mimi
-

dodano: 23 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

27

wątków

do góry