Widok

halewicz cyc i inni....

Nigdy nie miej skrupułów powiedzieć mężczyźnie, co o nim myślisz. Mężczyżni są okropnie zarozumiali. I tak nie uwierzą, jeśli się mówi o nich coś niepochlebnego.....................Agata Christie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwaga!!!
zaraz Freud oberwie:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda czasu na pisanie o takich forumowiczach, bo to juz dawno opisal Freud. Rodzice nie kochali -> problem z kobietami -> mechanizmy obronne (forum). Tyle na ten temat. Wiecej nie trzeba.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja zdecyduję kiedy zakończę tę wymianę zdań. Wedle zasady, Ty zaczynasz, Halewicz kończy. Szowinistyczne, prawda? :)))))))))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Napisałam do Kate, weszłam publicznie w tok jej wpisu na Twój temat. To był błąd, bo teraz muszę ciągnąć tę wymianę zdań. Proponuję ją zakończyć.
lubię cyfry i litery
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co tam jeszcze wyczytałeś ze swojej szklanej kuli oprócz mojego wieku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bądź twarda - poiskałaś mnie, to pokaż na co Cię stać. A jak ogonek kulisz, to sio!!! ;)
Nie zgadłeś!
Mam 10:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ilość postów świadczy rzekomo o frustracji? Niezła logika:) Napisz coś jeszcze, to się pośmieję:))))) Ile Ty masz lat??? 17????
Sądzę ,że znaczenie słów których używasz nie jest Ci znane:)
Wybierasz te bardziej wyszukane aby udowodnić nam swoja inteligencję?
Dziś otworzyłeś słownik na literze? :D
Nie trudź się, wiele odpowiedzi świadczy o Twojej inteligencji.

Frustratka powiadasz?
A kim Ty się nazwiesz mając 416 wiadomosci na tym forum???:D
To po co mnie zaczepiałaś? Liczyłaś, że pozostanę bierny na zaczepki - błąd:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Znowu piszesz w imieniu innych? Przeczytaj sobie definicję słowa demagogia (trudne słowo?). Trudno czytać ze zrozumieniem bełkot frustratki. Z butów powiadasz? Możesz co najwyżej kurz zetrzeć-dziękuję:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie przyszłam tu po ocenę i kolejny epitet Halewicza. Nie będę na takim poziomie dyskutować. Wolę pisać do innych.
lubię cyfry i litery
Myślę,że ta madrzejsza część naszego społeczeństwa czytając to ma juz wyrobioną opinie o Tobie.

Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem tego co napisała gdańszczanka to widocznie nie jesteś taki super inteligentny jak twierdzisz.

Pod Twoimi wypowiedziami na tym forum leży dużo słomy.
Ups... chyba z butów Ci wypadła razem z 5 klepką:D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to w jakim celu piszesz tę licencia poetica? Osoba, która założyła ten wątek jest prosta jak drut, także gratuluję:)
A co do wiedzy, to w moim wieku posiada się wiedzę ogólną z wielu dziedzin, doświadczenie życiowe - czego Tobie najwyraźniej brakuje. I nie pisz "nie chcemy", chyba że jest was wielość:))))
Teraz konkretnie, w którym miejscu napisałem bzdurę - jeśli nie umiesz uzasadnić, poza tym bełkotem którym piszesz, to lepiej zamilcz albo użyj cyrylicy.
Wolny to kraj i wolne forum - wolność słowa:) Możesz przecież pisać te swoje bazgroły i i jeszcze mnie pozdrawiać:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Cóż Panie Halewicz niestety osoba , która założyła ten wątek miałą sporo racji.

Obserwuje różne watki na tym forum i widzę,że jest Pan biegły we wszystkich dziedzinach życia. A jak sam Pan pewnie wie jak coś/ktos jest do wszystkiego to jest do niczego.
Skoro jest Pan taki madry i wszystko wie to w jakim celu pyta Pan ludzi na forum co zrobić z pracownicą, która się nie sprawdza?? Może zamiast siedzieć na forum i szydzic z innych i ich problemów prosze iść na spacer, pojeździć na rowerze itp.
Nie chcemy juz czytać Pana kąśliwych uwag i opowieści jak to ssał Pan żonie piersi gdy miała problem z latacją.
Może lepszym wyjściem bedzie pisanie do przyjaciółki?
Poza tym skoro chce Pan dyskutowac o inteligencji innych forumowiczów nalezy najpierw pomysleć czy ktoś inteligentny pisze Takie bzdury?

Reasumując:
niech Pan nie zadręcza nas swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami, ludzie mają wieksze problemy niż Pan a pana przerost formy nad treścią to tylko Pana problem.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
z kim dyskutować i na jaki temat? Nie prowadzę dyskusji z demagogami i zwyczajnie głupimi tezami z wikipedii. Napisz coś mądrego - z pewnością podyskutujemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Miałam nadzieję, że Halewicz umie dyskutować na argumenty, a tu kolejny epitet. No cóż, ja umiem przyznać, że się pomyliłam.
lubię cyfry i litery
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Rut - durnowate tezy, szkoda klawiatury:) Ale coś się dzieje - owczy pęd tłuszczy godny pracy doktorskiej ^_^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
@Kate.
Zauważ.
Tak naprawdę Halewicz skrytykował Agatę Ch, że tępawo pisze. Dziwi mnie tylko, że odpowiedział w ten sam (tępawy?) sposób. To już nie wiem, czy pani Agata jest dla niego wzorem do naśladowania, czy nie.
A czy Halewicz jest zarozumiały i nieomylny? Jest o czym dyskutować?Tylko winny się tłumaczy.
lubię cyfry i litery
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuje cyc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry