Widok

halewicz cyc i inni....

Nigdy nie miej skrupułów powiedzieć mężczyźnie, co o nim myślisz. Mężczyżni są okropnie zarozumiali. I tak nie uwierzą, jeśli się mówi o nich coś niepochlebnego.....................Agata Christie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To była autopromocja :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Ann!
Niewiasto nadobna acz nieroztropna! Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci u innych użytkowników forum szukaj nauk w synergii z wyszukanym słownictwem.

Ps. Wszystkiego najlepszego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapomniałem...Ann...twój stan umysłu jest znany...to może chociaż jesteś ..ładna?
Do Ann...nie schlebiaj tak sobie....aby z tobą konwersować nie potrzebny jest słownik...zdań złożonych i nie zrozumiesz..Zresztą nie tylko ty..cała reszta też...Pana Halewicza nie lubi się bo jest inteligentny..haha.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie piszcie ,że on jest debilem itd bo znowu otworzy słownik i będzie nas pouczał używając wyszukanego słownictwa:D
Kończcie temat - szkoda klawiatury na debila.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ty kiedyś jeszcze wpadniesz w swój dołek hulewicz!
ok:)))) Niemniej jednak takie teksty dostarczają Halewiczowi dobrej zabawy:)))) Oczywiście ja również z Tobą nie dyskutuję - absolutnie :I
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@uczestnicy dyskusji z pominięciem Halewicza
Cóż za karczemna awantura. Padło tu wiele epitetów. Zwracam uwagę jednak na jeden auto-epitet:

"Odpowiedź Halewicza zależy wprost od otrzymanego komunikatu - zwróć uwagę, co ktoś do mnie napisał i w jakiej formie - potem mnie oceniaj."

Po prostu majstersztyk. Po pierwsze stawia się w pozycji ofiary, choć sam inicjuje sprzeczki. Po drugie pisze o sobie w trzeciej osobie, dzięki temu temu podobne brednie zapadają w pamięć. Omijają część mózgu. Bo gdyby napisać: "moja odpowiedź zależy bla bla bla" to trzeba dokonać przestawienia, zamiast "moja" użyć "osoba z H w awatarze". Mózg krócej to przetwarza, bardziej bezkrytycznie przyjmuje to do siebie.
Po trzecie przyznaje się do tego, że nie ma charakteru. :)

@Halewicz
To powyżej nie było do Ciebie. Ja z Tobą nie dyskutuję.
zawsze mozna powiedziec co sie myśli , ostatecznie też wyraziłem swoje zdanie , jednak odpusciłem sobie polemike , a jak czytam aktualne wypowiedzi pana Halewicza , to podjąłem słuszną decyzję .
pozdrawiam
wal sie halewicz blaznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wcale nie prowadż rozmów,!!!bo na chama wtrącasz się do każdej dyskusji ty Halewicz jesteś CHAM +pierwszej wody.pozwol normalnym ludziom komunikowac sie ze soba
powiedziałam prawdę co o nim myślę i się obraził ,
straciłam go(więc nie wiem czy czy mówić do samca co o nim myślę)
Kate, spoko :).
Rozumiem Cię i w tym temacie i w wielu innych.
lubię cyfry i litery
Cieszę się, że propozycja jest podjęta.
Koniec wymiany zdań to rzecz względna. Dla jednych kończy ten, który robi ostatni wpis, a dla innych ten, który przestaje odpowiadać. Niezależnie od tego, jak uważasz, tym wpisem dziękuję za rozmowę.
lubię cyfry i litery
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz idzie spać, jutro się Wami, serdeńki, zajmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Inaczej być nie mogło o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
@ Rut
Przykro mi ,że narażona zostałaś na ataki ze strony Pana H,ale w pewien sposób usprawiedliwiam Go.

@Halewicz
Depresja dopada zazwyczaj b.inteligentnych,wrażliwych ludzi,a leki naprawdę pomagają.
Wiedziałam,że tak będzie:)
Freud o forumowiczach pisał? No popatrz, istny wizjoner! Ale bzdury sadzisz:))) W wikipedii to wyczytałeś?
Miłość rodziców/kobieta - dwa płaskie argumenty, stosowane z reguły przez ludzie, którzy nie potrafią nic innego napisać, a chcą jakoś zaistnieć. Jak już chcesz coś napisać - pisz z sensem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry