Widok

harpagan 37

Witam. Ktoś już myślał o wiosennym Harpie???
remek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę o 37 jak tylko skończył się 36 :)
----------------------------------------
www.mtb3x.pl || hamujesz - przegrywasz
to i tak byłeś spóźniony, myślałem o kolejnym jeszcze przed zaliczeniem ostatniego pk (mojego ostatniego:))
Ja zaczynam myśleć teraz.
Fajnie, iż są zapaleńcy podobni do mnie. Mam pytanie, czy długie robicie marsze przygotowawcze?
remek
dziękuje adminowi za pożadek:)
remek
U mnie standardowo- 30 km marszobiegu...
jak czesto te 30km? Raz w tygodniu, raz w miesiacu, raz na 0.5 roku? :)
ja mam zamiar robić co dwa tygodnie wycieczke tak od lutego 30-40km. Takie urozmaicenie od biegania i okolice lepiej moje poznać chce.
remek
U mnie co dwa dni bieg 15-25km, raz w tygodniu marszobieg 40km(w tym ok. 30km biegu).
Który byłeś w ub roku na jesiennym lub wiosennym harpie? Jeżeli nie jestes analfabetą orientacyjnym, i faktycznie robisz 90 tygodniowo to powinienes byc w czele tej imprezy.
;)
misiu250, jeśli to prawda to niezły harpagan z Ciebie musi być :)
remek
No niekoniecznie, ja biegam co drugi dzień 10-20km, do tego miesięczny przebieg rowerowy ok 1000km i na moim pierwszym Harpaganie (jesiennym w zeszłym roku) okazało się że jestem beztalęciem nawigacyjnym :)
Kondycja w tym wypadku to nie wszystko, no chociaż może w h. pieszym wygląda to inaczej. Ja rowerowy.
nad nawigacją trzeba pracować jak nad kondycją, brak tej drugiej zabierze jasność myślenia (zmęczenie, cojaturobizm), brak pierwszej zabierze Tobie siły (błądzenie, cojaturobizm ) i jesteśmy na początku zapętlenia. :(
>>"nad nawigacją trzeba pracować jak nad kondycją, brak tej drugiej zabierze jasność myślenia (zmęczenie, cojaturobizm), brak pierwszej zabierze Tobie siły (błądzenie, cojaturobizm ) i jesteśmy na początku zapętlenia. :("

w pełni się z Tobą zgadzam
co racja to racja. My z kolega na poprzednim zgubiliśmy się z 4 na 5PK. Jak się już namierzyliśmy to 5 bez problemu wzieliśmy, lecz 6 to nie te przecinki były naszym zdaniem, reszta była ok do 11 bo na niej polegliśmy. No ale pretensje można mieć tylko do samego siebie. Przecież inni dali jakoś radę. Nie mogę się doczekać wiosennej 37 by znowu spotkać takich samych zapaleńców jak ja;)
Pozdrawiam
remek
Bynio, nie pisz o sobie "beztalęcie" tylko ewentualnie (!) "analfabeta". Ten drugi jeszcze może się nauczyć, temu pierwszemu już nic nie pomoże. ;)
a tj ledwo wrócił z sauny odrazu do kompa
pustkę po talencie wypełnić należy ciężką pracą i i.... i może pomocą kolegów obdarzonych talentem ;)
Szkoda, że licznika dni organizatorzy jeszcze nie włączyli