Widok

hff

drfhfh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To żenujące...

4.5 tysiąca osób na Długim Targu...a w Łodzi czy Krakowie 150 tysięcy...Dlaczego mieszkańcy Gdańska nie potrafią sie zebrać i pokazać że Papież był dla nich kimś ważnym? Brak słów...

hej Bast

ano jestem tu czasami:)))

ee

ee...4, 5 tys. to i tak całkiem nieźle :p

by kiwdul

8969997 (0:04)3:52:08
(Ty nawet nie wiesz co to jest wybaczenie-jestes dwulocowa, jestes zlym czlowiekiem, nie mozna Tobie zawierzyc, nie mozna na Ciebie liczyc...mimo wszystko wybaczyc trzeba..i ja wybaczam....bo wybaczenie jest tak bardzo czlowiecze...tak ogromnie CZLOWIECZE....nieomal boskie....-WIEC JA CI WYBACZAM...choc Ty tego nie potrafisz uczynic, choc wlasnie Ty nie masz mi nic do wybaczenia....-a ja...ja -TAK DUZO((......zastanow sie nad swoim zyciem...zastanow....BO UMRZEC TAK, TAK-W JAKIM STANIE NIESWIADOMOSCI ZLA JESTES TERAZ TY-nie zycze NIKOMU((...oh....Boze..... ((((((((( ....................)
Boze...w takie DNI...w takie DNi zachowujesz sie jak...JAK POTWOR....zal mi Ciebie...pomodle sie za Ciebie-mnie nie mozna zablokowac...POTWORZE CZLOWIECZY...nawet smierc Papieza nie wyzwolila w Tobie doznan ludzkich, czlowieczej milosci....zgody...braku nienawisci....Boze....MODLE SIE ZA CIEBIE, ZA CIEBIE POTWORA...jestem jedynie Czlowiekiem...tylko Papiez by Ci od razu wybaczyl...lecz ja jestem za slaby...nie bede takim CZLOWIEKIEM NIGDY...choc staram sie POTWORZE CZLOWIECZY...staram sie CZLOWIEKU dwulicowy....STARAM SIE

(to ja, numer ktory zablokowalas...) . ((((( ktory zablokowalas przed paronastoma minutami)

pozwalam sobie wkleić tu text, który z rozmaitych numerów gg przesyła mi pewien ktoś znany tu niegdyś jako kiwdul alias knn, jest mi go naprawdę szkoda, ale nie mam najmnieszej ochoty słuchać i tolerować ludzi chorych.
mam dla niego radę - jest pewien szpital do którego powinien się pan udać ludwiku drogi, a mieści się on na srebrzysku.

agentka

Jeśli blokowałaś jakieś wyrazy, a te napisane są już jego w złości, bezsilności-to naprawde jesteś jakimś potworem.I napisal dobrze:Potworem w tych dniach.I mnie żal ciebie, a nie jego agento :-(

" ja....ja od lat:-( "

Zgadzam się z tobą, to raczej ona powinna iść czym prędzej do tego szpitala, o którym napisała!Jakaś chora baba!

agentka

wow super witaj :))) co tam ciekawego slychac? jest tu ktos jeszcze ??

Apel na DlugimTargu

Pomijajac powody, ze tak malo osob (troche tlumaczy to, ze w wielu innych miejscach tez sie cos odbywalo), to ten apel to jakas zenada byla. Jakies ogolnikowe, przedluzone i dziwne wspomnienie pielgrzymki. Apel to dwie modlitwy na krzyz i piosenka i to koniec? Wiersze to byly? Wybrane i czytane bez jakiegos skladu, pomyslu, bez jakiegos wprowadzenia, jakby na kolanie przygotowana akcja. Adamowicz mial czytac jeden z nich, nie bylo go. Szukanie na telebimie textu piosenki w trakcie jej trwania. Nawet trabka z dwukrotnym potknieciem. Calosc jak jakis nudnawy, ale obowiazkowy apel z podstawowki. I na koniec super akcja - kilka minut do godziny 21.37, kiedy miala tez byc odspiewana jakas 'Idzie noc' a zarzadzono marsz do pomnika stoczniowcow. Majstersztyk organizacyjny, chwila 21.37 uczczona gwarem, rozmowami i marszem ludzi, ktorych zapewne polowa dotarla pod pomnik na sam koniec modlitw tam. Zenada, przykre to...

Młodzi Ojcu Świętemu

w sobotę o godz. 20.00 na Westerplatte
Wszystkich młodych archidiecezji gdańskiej zapraszam na modlitwę w intencji +Ojca Świętego Jana Pawła II 'Młodzi Ojcu świetemu" w sobotę o godz. 20.00 na Westerplatte - miejscu spotkania Papieża z młodzieżą 12 czerwca 1987 roku.Bardzo proszę o przekazanie tej informacji wszystkimi możliwymi kanałami ( e-mail; sms, telefon, inne).Ks. Wiesław Philipp-duszpasterz młodzieży archidiecezji gdańskiej.

ogólnie

kimkolwiek jest osoba prześladująca mnie na gg i przesyłająca od wielu tygodni takie bzdurne texty w stylu zbliżonym narbajdziej do stylu Kiwdula nie znam jej choć ten ktoś sądzi, że zna mnie.każdy kto miał wątpliwą przyjemność zetknąć się z wspomnianym wyżej panem będzie wiedział o co mi chodzi.

Bast

czasem bywają znajomi, ale teraz już rzadko...dziś będzie u mnie Kiszczak to powiem mu, aby tu zajrzał.niedawno oglądaliśmy stare fotki z herbaciarni byłaś na kilku:))).

Agentka

to fajnie:) a masz moze te fotki na komputerze aby jakos przesłac na maila? jaaaaa.......jak ja dawno nie widziałam Kiszczaka.... pozdrów go ode mnie:))))

danielllek

wiecie co ja dopiero jestem tu pierwszy raz i hcialbym sie dowiedziec co to jest hyde park i gdzie on jest wescie mi powiedzcie co tam sie robi to bede zwami pisal plzka prosze doklady adres tego thx

Bast

jak zeskanuję to wyślę, postaram się to zrobić w czasie weekendu.

*** Agentka ***

serdecznie Ci dziękuje, z miłą chęcią sobie je zobacze no i oczywiście powspominam stare, dobre dzieje :))))))

Gdańska młodzież Papieżowi

Było pięknie...
Czuwanie w Kolegiacie, biały marsz...
dziekuje :)

Agentko

A Ty potworze! Natrętów pozwalasz sobie blokować, jesteś nieludzka. Już nigdy nie podam Ci ręki ;p

Stworku wzburzony...

serio?chlip chlip:(((
czy moje rzewne łzy wpłyną może na zmianę Twojej decyzji??
a natrętów Burcykiem poszczuję, wszak to kot bojowy.

a gdzie jest post bastiego?

a gdzie jest post bastiego?

Drogi Marcinku

to Postożer. To musiał być on.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (155 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry