Widok

hmmm

jestem klijętem firmy multimedia polska hmm niestety kończą mi się umowy na telewizję internet i telefon rachunek mój to 160zł miesięcznie.gdy przychodzę po promocje żeby rachunek był troszkę niższy to w Tomaszowie mazowieckim pani w oddziale na ulicy Koplina 1 to powiedziała mi żę żadnej promocji dla mnie nie możę być bo top jest już najniższa cena zaproponowałem równierz wyłączenie kilku pakietów telewizyjnych to powiedziała mi albo zostaje to wszystko tak jak n jest albo wyłączamy wszystko.zdenerwowałem się troszkę i zamierzam dać wypowiedzenie tej firmie mimo to że w tomaszowie dobry mają internet i kablówkę i telewizję cyfrową ale jeżeli stałych klijętów olewają to nie jest w porządku.a na infolini w tej firmie dzieją się po prostu cuda miałem z 15 telefonów od tej firmy i z rachunku 160 wszyscy chcieli zrobić rachunek ok 200zł.GDY BY CENY MIELI TROSZKĘ NIŻSZE TO BYM Z NIMI PEWNIE PODPISAŁ UMOWĘ NA DŁUŻEJ ACHA ALE NAJGORSZE JEST TO ŻE JEŻELI WYPOWIADASZ IM UMOWĘ TO JEST OKRES 3MIESIĘCZNEGO WYPOWIEDZENIA NA TELEWIZJĘ I CENA IDZIE W GÓRĘ
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 1

awaryjność: 6

dodatkowe usługi: 6

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
FIRMA w której nie można wypowiedzieć umowy na internet bo karają cię zaraz 1000 złotowym odszkodowaniem, tylko nie wiem za co. Na wysyłane pisma mimo , że odbierają i podpisują zwrotne potwierdzenie nie odpowiadają nawet gdy osobiście obiecują, że odpowiedź nadejdzie można na nią czekać w nieskończoność i tak sie nie doczekasz, a jak zadzwonisz na infolinie to za chwilę sami dzwonią i tylko potrafią się pytać jak przebiega współpraca z nimi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry