Widok

hotel SZYDŁOWSKI - opinie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam :) pytanko dotyczy hotelu Szydłowskiego we Wrzeszczu- czy ktos tam robi, robił wesele- jakies przyjecie - czy polecacie- i w ogole czekam na wszelkie opinie!!:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sama myslalam nad organizowaniem tam wesela, ale niestety nawet nie dowiedzialam sie szczegolow, bo odsylano mnie to od jednej osoby do drugiej i w efekcie nikt nic nie wiedzial, w koncu darowalam sobie i znalazlam inny lokal, nie moge niestety nic wiecej powiedziec, moze tylko ja mialam takiego pecha :)
pozdrawiam!!
Byłam tam na weselu i bardzo przyjemnie je wspominam. Z tym ze było ono kameralne bo sala jest mała.
no dokładnie my bedzimey miec kameralne ok 45 osob - czekam na kolejne opinie :))))
tez sie zastanawiam nad Szydłowskim, totez dolaczam sie do prosby o opinie!!:)))))))))))))))))
nie chce siać fermentu, ale słyszałam kiedyś, że okradli tam państwa młodych z kasy weselnej i potem się wszystko wydało, w rekompensacie za zachowanie kelnerów właściciel podobno obniżył koszta wesel o 50% żeby się nie wydało...bo to niby taka znana "marka"
czy to pewne czy raczej plotka??!! ;/ dziwne..... wszedzie zdazaja sie ludzie nieuczciwi ...a kelnerzy pewno juz tam nie pracuja, POPRoSZE O KOLEJNE OPINIE :))
pliz....nikt tam nie byl na zadnym przyjeciu???????????
prosze dziewsczyny....co sadzicie o szydlowskim czy ktos tam byl na jakims przyjeciu?!?!?!?!?!plizzzzzzzzzzzzz
byłam tam na komuni, bez rewelacji, raczej poprawnie
ja tez bym prosila o opinie :)))
Bardzo fajne miejsce,miła i dobra obsługa!!!

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry