Widok

hotel Srebrny Dzwon wasza opinia

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie, planujemy wesele w Srebrnym Dzwonie w Kadynach. Miejsce jest cudowne, lokal również. Jednak zawsze jest jakieś ale... mamy obawy co do ilości jedzenia proponowanego przez restaurację.
Czy ktoś z was był na weselu lub wyprawiał tam wesele? Czekamy na wasze opnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Miejsce jest bardzo ladne. ALE obsluga przelewa alkochol i daje butelki otwarte na stol. Podsluchuja co goscie rozmawiaja i donosza wlascicielowi panu Gwozdziewskiemu ,jedzenie jest bardzo skromne ,jesli nie ma kogos przystoliku to niedostanie jedzesni(trzeba siedziec i pilnowac swojego miejsca bo inaczej bedziesz glodny).obsluga cie ominie .Owszystko trzeba sie upominac .trzeba wziasc potwierdzenia od gosci czy beda na poprawinach bo inaczej SREBRNY DZWON dopisze ze wszyscy goscie z wesela beda na poprawinacz i trzeba placic chociaz ich tyle nie bylo.Poprostu trzeba uzazac bo oszukuja
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przyznam się, ze jestem zszokowana zamieszczoną relacją nt. Srebrnego Dzwonu. Jako konsultant ślubny z wieloletnim stażem potrafię ocenić jakość świadczonych usług przez daną restauracje czy hotel. Trzykrotnie organizowałam wesela dla swoich klientów w tym hotelu, czy wracałabym tam gdyby jakość usługi nie była odpowiednia?
Klienci z tych wesel i ich goście wracają żeby chociaż zjeść obiad w hotelowej restauracji czy skorzystać z kilkudniowego wypoczynku - wracaliby gdyby byli niezdowoleni?
Odnośnie wpisu dot. niepodawania jedzenia, jeżeli gość nie siedzi przy stole - co jest dla gościa lepsze? - wrócic do stołu do zimnego np. barszczyku (nikt takiego nie zje) czy po powrocie poprosić o podanie ciepłego - prosze samemu sobie odpowiedzieć. Przy żadnym z wesel, które tam organizowałam nie zabrakło jedzenie.
Sprawa dot. przywołanej kwestii poprawin - w czyim interesie jest aby zgłosic, że ilośc gości na poprawinach zmalała? W aneksie do umowy jest zawsze podana ilośc gości, która będzie na poprawinach i mówiąc zupełnie szczerze, klient podpisał ten aneks i skoro nie skorygował później ilości to lokal ma prawo naliczyc opłatę za taką ilośc gości, która była podana w aneksie. Wystarczyło tylko ustalic z hotelem na ile dni przed weselem może bezkosztowo zmienić podana ilość gości pozostających na poprawinach i tą ilośc podać do hotelu.
Jakoś dziwnym trafem, gdy tylko są jakieś nieporozumienia na linii hotel/restauracja - klient, ten ostatni za punkt honoru stawia sobie opisać w czarnych barwach dany lokal , zaś żeby móc ocenić faktyczną sytuację trzeba by poznać opinie obu stron. Zachęcam do tego. Panie Maćku proponuję skontaktować się z hotelem i poprosic o wyjaśnienia do wpisu osoby wystepującej pod loginem MS. Pozna Pan wtedy stanowisko obu stron. Jeżeli miałby Pan jeszcze jakies pytania pozostaję do dyspozycji pod adresem gdansk@slubnapracownia.pl
Zaś osobę MS bardzo prosze o nieszafowanie określeniami "oszust" i nie dokonywanie wpisów pod wpływem impulsu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
organizowaliśmy tam wesele w zeszłym roku.ślub zresztą też ponieważ był w ogrodzie i szczerze polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To,że odkręcają butelki to chyba logiczne przecież to obsługa polewa alkohol , co za bzdety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry