Widok

hotel hilton

Mam pytanie czy ktos pracował w hiltonie jako pokojowa?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak i powiem że gdybym miał tam iść na męska pokojówke to bym wolał śmieci zbierac atmosfera do kitu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jakie są tam zarobki?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Marne jak na Hotel Hilton tyle powiem!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
na każdą rozmowę warto iść by poznać ewentualne warunki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pracowała tam moja znajoma i nie była zadowollona jak tylko znalazla cos lepszego uciekła.... praca na 3 zmianyc, jest ciężko, wieczna walka o wózki, odkurzacze (sprawne) czyli brak narzędzi do pracy... dodatkowe obowiązki jak sprzatanie toalet, restauracji itp... Zarobki jak na "hilton" marne a i obad dodatkow płatny 5zł
Ponadto okropna atmosfera, reżim, donosiciele, lizusotwo...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
praca na trzy zmiany dotyczy tylko osób, które są zatrudnione na umowę o pracę. Moja kuzynka pracuje tam na zlecenie i jest tyllko na pokojach. a zarobki czy marne? na zlecenie się opłaca. zależy co kto lubi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak na tą chwilę się opłaca umowie zlecenie bo mają ok 10zł netto. Umowa o prace ma cztery zmiany i marną pęsje. Lepiej w Pieronce zarabiają. A dziewczyny uciekają z Hiltona ponieważ kierownictwo nie jest ok. Zero motywacji, żadnej pochwały. Nic nic coraz gorzej. Szkoda tylko tych osób co pracują na umo mają tyle zmian bo z tego co wiem to w innych hotelach miałyby taka sama pesje i tylko jedna lub dwie zmiany
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
praca tam to porazka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak wyglada praca hausmena? do d*py!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jacek, Czy mógłbyś przybliżyć pod jakim względem praca housemana była do d*py?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do d*py z pedalami tak jest tam robota, sami kable i konfidenty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ostatnio poproszono mnie o opinie z hotelu ,Mariot w gdyni ,gdyz Hilton zwrocil sie z prosba do Mariota o wyslanie do nich pokojowych do pracy w Hiltonie, wiec mimo to ze pracowalam tam kilka lat nie polecila bym im pracy w Hiltonie ze wzgledu na atmosfere i kierownictwo.nie szanuja doswiadczonych ludzi wiec zostali z tym co maja teraz. takze najgorszemu wrogowi nie polecila bym pracy w Hiltonie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie szanują doświadczonych ludzi? Ciekawie to brzmi w zestawieniu z tym jakimi wartościami kierują się jako sieć hotelowa według tego co prezentują w swoich filmikach reklamowych na oficjalnym kanale na YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=LKgGdnz0658
To nie jest filmik z pracownikami Hotelu Hilton w Gdańsku. Wiecie jaka jest różnica? A taka że gdybyście puścili filmik z HH GDA to pracowniocy na tym filmiku nie byli by szczęsliwi, bardziej tego uśmiechu by nie było szczerego od serca uśmiechu. a po drugie co prawda to prawda moze nie ze nie szanuja ale nie doceniaja. od 3mc już trzecia osoba sie zwolniła. to cos jest nie tak, albo zmiencie cos albo dalej beda wam odchodzic ludzie...
No to trzeba przyznać, że rotacja jest naprawdę spora, skoro hotel nie potrafi utrzymać pracowników przez dłuższy czas niż okres próbny. A tak w ogóle ta sytuacja dotyczy tylko Działu Housekeepingu czy w innych takie przetasowania zespołu są na porządku dziennym?
rotacja jest w kazdym dziale ale w hk i kelnerow najwieksza.kazdy kto przychodzi zobaczy co jest grane i jak najszybciej uciekaja czy maja inna prace czy nie.jest kiepsko i dziwi mnie tylko to ze dyrekcja tego nie widzi bo nikt z dyrekcji z tego co mi wiadomo nie rozmawial z pracownikami co odeszli dlaczego po tylu latach pracy tak nagle decyduja sie odejsc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
no wlasnie to co przedstawia ten filmik to czysta kpina.

Inne tematy z forum Praca

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Praca K2 Dystrybucje (34 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry