Widok
Nie chodzi o atmosferę w pracy, bo jak jest zgrana i mila drużyna to wszędzie jest fajna atmosfera. Chodzi o pieniądze. Nie służymy wolontariatu, tylko pracujemy żeby zarabiać pieniądze, żeby mieć z czego żyć.. opłaty za mieszkanie, jedzenie, transport, odrobina przyjemności itp. ... a jeżeli pracodawca nie wypłaca pensji za przepracowany czas to chociażby nie wiem jaka była wspaniała atmosfera i relacje pomiędzy pracownikami, dobrze nie będzie. Ten pracodawca nie płaci, a więc oszukuje...stąd rotacja, ludzie odchodzą bez wynagrodzenia... przychodzą następni i po 1,5-2 miesiącach również odchodzą z powodu braku zapłaty za pracę ... i tak w kółko ... Pracujemy żeby żyć, a żeby żyć potrzebujemy pieniędzy na życie
nie płacą bo w dłogach toną szanowny pan prezes powinien czymś naprawde ciężkim pier.....ć sobie w główke. drogi właściciel p.Bartosz G. wariat ale z głowom na karku po kłótniach z dobromirem przestał ingerowac w sprawy hotelu a szkoda bo powinien wielkiego hotelarza i restauratora dobromira kułakowskieg wyje..ć.
Witam,
chciałbym zaprezentować Wam interesujący cytat z katalogu, w którym reklamują się gdańskie hotele, a który zobaczyłem w hotelu królewskim. Cytat odnosi się do restauracji Stary Spichlerz znajdującej się w tymże hotelu: "Dania przygotowywane przez kucharzy wielokrotnie nagradzanych w konkursach ogólnopolskich, jak i międzynarodowych doceniły takie osobistości, jak Jego Świątobliwość Dalajlama XIV, którego Hotel Królewski miał zaszczyt gościć w 2008 roku ...".
Zapewniam Was, że żaden z ówczesnych wielkich kucharzy dawno tam już nie pracuje!!! Aktualni kucharze nie mogą się jeszcze pochwalić takimi osiągnięciami, aczkolwiek życzę im powodzenia. Chłopaki mają potencjał.
Ale co by nie było, reklama jest:)
chciałbym zaprezentować Wam interesujący cytat z katalogu, w którym reklamują się gdańskie hotele, a który zobaczyłem w hotelu królewskim. Cytat odnosi się do restauracji Stary Spichlerz znajdującej się w tymże hotelu: "Dania przygotowywane przez kucharzy wielokrotnie nagradzanych w konkursach ogólnopolskich, jak i międzynarodowych doceniły takie osobistości, jak Jego Świątobliwość Dalajlama XIV, którego Hotel Królewski miał zaszczyt gościć w 2008 roku ...".
Zapewniam Was, że żaden z ówczesnych wielkich kucharzy dawno tam już nie pracuje!!! Aktualni kucharze nie mogą się jeszcze pochwalić takimi osiągnięciami, aczkolwiek życzę im powodzenia. Chłopaki mają potencjał.
Ale co by nie było, reklama jest:)