Widok

hurtownia lego duplo

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej! dziewczyny wiecie może gdzie na terenie Gdańsk lub Gdyni kupię klocki lego duplo w cenach hurtowych, zawsze kupowałam w normalych cenach jednak jest to drogi biznes i tym razem chciałabym kupić taniej;-))))
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
będa teraz w lidlu chyba obejrzyj ich gazetkę na dzien dziecka
W Gdyni na Puckiej 11 jest hurtowania zabawek. Maja bardzo duzy wybor. Mozna tez kupic przez allegro i tam odebrac ale na maja tylko kilka pozycji wystawionych. Lepiej jechac osobiscie i sie rozejrzec. Tylko bez dzieci bo oniemieja z zachwytu hehe
Martyna67, obok "Mama i ja" w Gdańsku jest duży sklep z zabawkami, ceny Duplo są sporo niższe, chociaż nie ma pełnej oferty.
image
image
Iwona, a moglabys podac jaki maja nick na allegro, jak ich znalezc?
image

image
zapomnialam napisac :) Kraina_Zabawy
tyle, że w tej hurtowni ceny wszystkich "oryginalnych" zabawek (lego,barbie, fp) są o wiele wyższe niż w hipermarketach. Warto jednak zobaczyć ten ogrom asortymentu :) (a no i z dziećmi nie wolno wchodzić).
Ja ostatnio kupowalam zestawy lego na swieta dla dzieciakow z rodziny i tam mieli najtaniej ze wszystkich mozliwych opcji (allegro, markety itp) Taniej nie znalazlam
dzięki za wszystkie informacje;-)))
zapraszamy do nas internetowy sklep mamy najniższe ceny na rynku

http://legolandia.es24.pl/
Zapraszamy do sklepu Legaro.pl w Gdańsku z klockami LEGO.
Telefon: 530-807-740
Gdańsk,ul.Jeleniogórska 4/8.

Przyjmujemy zamówienia internetem a odbiór bez żadnych dodatkowych kosztów w prawie natychmiastowym terminie pod adresem sklepu w Gdańsku-Ujeścisku.

Ceny posiadamy atrakcyjne - internetowe.
Najtańsze w Trójmieście i okolicach.

Produkty nie pochodzą z wystaw, targów, zajęć komorniczych, likwidacji nadwyżek sklepowych,....
Wszystkie produkty są nowe w opakowaniach jak prosto z produkcji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie i zapraszam do naszego sklepu internetowego z używanymi klockami LEGO d*pLO. Posiadamy duży wybór i rozsądne ceny. Dla stałych klientów oferujemy zniżki.
Sklep mieści się pod adresem:

http://www.klocus.com

Zapraszamy

Artur

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry