Widok
bino odbior hehe
kumaj jak mnie wszystko boli , ( jednak troche sobie poszalalem wczoraj na parkiecie heheh ) i jeszcze do tego mialem wf 2 godziny intensywnej gry w pilke halowa i wycisk w postaci sadystycznej rozgrzewki pana wuefisty ehuehuehue, i jak tam pracka z rana ? bo ja nie moglem sie odkleic od poduszki. i jestem dzisiaj jakis taki zdenerwowany caly dzien .. ehh ..
PRACA Z RANA panie buka !!
jak smietan, po za tym ze spale 4 godz. to spoko, a teraz jeszcze kawal nocy przedemna. co tam, aaa i jutro tez.
mysle ze twoj podly nastroj wynikal nikajo z tego iz twoja glowa za dlugo byla przyklejona do poduszki.
a to ze wszystko cie boli hm ?? wf ?? NIE !! opisalbym to jako bol po wtorkowy, wynikajacy z naduzywania, w doslownym slowa znaczeniu, miesni pracujcych w skokach tudziez takich tam roznych wygibasach. uwazam to jako glowna przyczyne twojego zlego samopoczucia WSZYSTKO !!
hihi !!
mysle ze twoj podly nastroj wynikal nikajo z tego iz twoja glowa za dlugo byla przyklejona do poduszki.
a to ze wszystko cie boli hm ?? wf ?? NIE !! opisalbym to jako bol po wtorkowy, wynikajacy z naduzywania, w doslownym slowa znaczeniu, miesni pracujcych w skokach tudziez takich tam roznych wygibasach. uwazam to jako glowna przyczyne twojego zlego samopoczucia WSZYSTKO !!
hihi !!