Widok

i jeszcze

Dzisiaj nie jest juz DOBRY DZIEN. :(((
Dzisiaj jest ponuro. Ciemno. I nie chodzi nawet o pogode. W Duszy mi sie nie chce usmiechac. :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

JEZU !!!

O CO TU WŁAŚCIWIE CHODZI ?...Żadnych odpowiedzi...?piszę , piszę i nic...czy ktoś w ogóle czyta nasze wypowiedzi...? Ludzie ! OBUDŻCIE SIĘ w końcu... nie ma sensu produkować się dla nikogo...

Strona Gratki HP

ZAj***Y Pomysl !!!!
Jest tu paru internautow a strony mozna zlaozyc na darmowym serwerze hogi - 25 MB !!!! (i mozliwosc uzasadnionego powiekszenia). Niestety tym musialby sie zajac ktos ze stalym laczem. Ale sam znam pare osob ktore moglyby zaprojektowac ogolny wyglad strony.
Sluchajcie na czo czekac ?? DO DIZELA /11111

buka widziales ??

ktos na posadza o cos czego nie zrobilismy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciri

jak wrócę... chyba, że jutro...
miłego dnia

???

Czy ktoś widział NITKĘ W GROCHY ???

DLA TUŁACZA

Czy może być czarna 30, albo chinka?

SKRZYZOWANIE

CZY KTOS WYJEZDZAL KIEDYS W SOPOCIE Z ULICY ABRAHAMA NA ARMII KRAJOWEJ??? PASKUDNE SKRZYZOWANIE!!! BARDZO NIEBEZPIECZNE, CZEMU WLADZE MIASTA NIE USTAWILY TAM JESZCZE SWIATEL NIE WIEM... MAM NADZIEJE ZE DO NICH DOTRZE W KONCU ZE NALEZY ZATROSZCZYC SIE O BEZPIECZENSTWO LUDZI!!!!!!

Ad. Atelier w kinie od Yedi

Tyz piknie panie. Ja to byłem w piątek w hotelu Murat (nie wiem czy Reda się łapie na trójmiasto ale mnbiejsza z tym)
było to wesele, i tak niemiłej obsługi to się w życiu nie spodziewałem: poprosiłem o herbatę bo przynieśli tylko kawę,
kelner odpowiedział standartowe : ZARAZ!(tu należy dodać akcent człowieka bardzo zapracowanego któremu ktoś głupotami
gitarę zawraca), po kilkunastu minutach przyniósł dzbanek ostentacyjnie postawił go przede mną i
grzecznie zapytał (tonem jw): STARCZY?! - nie ma co , moim zdaniem mistrzostwo świata.....

RE: Strona Gratki HP w internecie

Zeby nie byc gołosłownym o tym moderowaniu.

Oto dwie wypowiedzi "osławionych aktywnych wypowiadaczy"

Bino Bino jestes glupi jak domino

Buka

Wypowiedz z dnia 15 Września 2000

Buka buka zaraz ci ktos nastuka

bino

Konkluzja z tego jest jedna i zgadzam się z przedmówc, że wypowiedzi powyższe to: "przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego"

szukam

a tak wogole to szukam powaznej, ciekawej, inteligentnej kobiety, moze byc mezatka, hmm moze nawet wskazana??? na spotkania, mile, pelne rozmow, pelne namietnosci, sexu... kobiety.... tak okolo 30 lat :-))))))

Strona Gratki HP w internecie

mogła by być alternatywą dla tego wszystkiego, na co nie ma miejsca w papierowym, celulozowym wydaniu. Nie chodzi mi tutaj naturalnie o samo zamieszczanie kuponów raz na tydzień, bo to byłoby pozbawione jakiegokolwiek sensu. Ale czy ta strona nie mogłaby zamieszczać artykuły i dłuższe wypowiedzi gratkowiczów, zdjęcia, grafiki i cokolwiek jeszcze w stanie są wytworzyć? Prezentacja faktu dawnej niezwykłości HP. Prezentacja ludzi, którzy mają jeszcze coś do powiedzenia. Pozbawiona limitu.
Nie zmienia to faktu, że mój list do Gazety Wyborczej zostanie wysłany.

I jeszcze jedno. HP jest wolnym forum wymiany myśli, więc jakiekolwiek cenzurowanie czy klasyfikowanie treści jest nie na miejscu. Jednak wydaje się, że zamieszczanie tutaj pustych sloganów wyborczych to przejaw mantalnego kretynizmu i zaangażowanego pustosłowia tendencyjnego, które świadczy dużo o zamieszczających takie treści.

hip hip hura

a tak wogole to hip hip hura dla tromiasta!!!!!!!!!! a w szczegolnosci dla pieknego sopotu!!!!!!!! :-))))

BILETY

TAAAA MYSLE ZE TO DOBRA RZECZ BILET NA WSZYSTKO, TAKI JEDNO DNIOWY NA PRZYKLAD, JESLI DUZO JEZDZISZ ULATWIA CIE TO DUZO, NIE MUSISZ WCIAZ SZUKAC KIOSKU, CZY DROBNYCH BO PANI AKURAT NIE MA WYDAC......

Czy ta lista nie powinna być moderowana ?

Pije to prosto do buki i bino ... nie slyszeliscie o IRC ?

123 Atelier w kinie Gemini :-(

Odradzam !
Byłem tam w ostatnią sobote ze znajmomymi.
Knajpa byla w 50 % zajeta. Przy zajmowaniu stolika grzecznym 3 krotnym przepraszam staramy się zwrócić uwagę kelnera na siebie. Bez skutku. Po 15 min czekania pytamy się w barze czy tu jest samoobsługa? "Zaraz ktoś do państwa podejdzie". Czekamy kolejne 10 min, silą zatrzymuje kelnera i proszę o menu. "Niestesty, menu się skończyły" !?!? Po kolejnych 3 min kelner wyrywa ze stolika obok Menu. OK. Zamawiamy 4 Żywce. Mija 10 min, nic, 20 nic, po 25 min przychodzi ten kelenr ( w sumie po godzinie od przyjścia do knajpy !!! ) i mówi : "Niestety Żywca już nie ma".....

Pozostało nam tylko jedno ... wyjść !!!

czesc to all

witajcie!!!

godz. 02.52

JAK NARAZIE POLKI PRZEGRYWAJA !!
Brrrrrry !! ZIMNO.
buka spisz??
hihi.

cześć wszystkim !

Jestem tu nowy...właśnie staram się wprowadzić w wasz świat i oczekuję ciepłego przyjęcia.mam nadzieję że będzie mi dane odwiedzać tę strone w miarę często.Pozdrowienia dla wszystkich którzy dobrze się bawią korzystając z HYDE - Park-u...w razie gdyby ksywa którą się obdarzę ktoś się posługiwał proszę o zrozumienie ; a szybko ją zmienię......

...

to co mowi DjBankowy to są błedne insunuacje.

To som

pomowienia
Ja sie nei na fuzolwalem
i nikt mitego nie udowodnu
POzdrawian

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (234 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry