Widok
powazny z kolei TEMAT
A WIEC SZANOWNI HAJDARKOWICZE !
JAKIEMU ZDZIWIENIU ULEGLEM KIEDY TO WROCILEM ZE SZKOLY I ZAUWAZYLEM ZE NIBY BEDAC W SZKOLE NA MATEMATYCE ZAMIESCILELM TEKST DO MOJEGO SZANOWNEGO KOLEGI BINA.
co oczywiscie prawda byc nie moze !!!
wiec KTOS sie osmielil podszyc pode mnie i NAPISAL obrazliwa rymowanke do BINA !
i popelnil olbrzymi BLAD !! JA SIE NIGDY NIE PODPISUJE W WIELKIEJ LITERY !!!
SKANDAL ! SMIERC OSZUSTOM !!
JAKIEMU ZDZIWIENIU ULEGLEM KIEDY TO WROCILEM ZE SZKOLY I ZAUWAZYLEM ZE NIBY BEDAC W SZKOLE NA MATEMATYCE ZAMIESCILELM TEKST DO MOJEGO SZANOWNEGO KOLEGI BINA.
co oczywiscie prawda byc nie moze !!!
wiec KTOS sie osmielil podszyc pode mnie i NAPISAL obrazliwa rymowanke do BINA !
i popelnil olbrzymi BLAD !! JA SIE NIGDY NIE PODPISUJE W WIELKIEJ LITERY !!!
SKANDAL ! SMIERC OSZUSTOM !!
Rincewind wporzo z Ciebie koles
i nie mam do Ciebie o nic pretensji - moze masz racje - chyba tak . no ale coz - moze to co pisze bino do mnie i ja do bina to element jakiegos tajnego KODU ? moze to dla nas bardzo wazna informacja ? prosze o zrozumienie . ja nie czepiam sie do nikogo o wypowiedzi zwiazane z tym ze BOJOWNIK z MARSA jest lepszy niz ten z JOWISZA.
Bilety
Atmo. Wydaje sie to dobrym pomyslem ale zauwaz ze teraz bilet na kolejke np. z Redlowa na Zaspe ulgowy kosztuje 1,25 zl.... a po ujednoliceniu bedzie kosztowal iles tam za jakis czas jazdy zalozmy 60 gr, jedzie sie ok 25 min i trzeba bedzie skasowac za conajmniej 1,20 czyli tu sie nic nie zmieni ale np. czy 30 min jazdy autobusem = 30min jazdy tramwajem = 30min jazdy pociagiem = 30min jazdy trolejbusem ??? Otoz nie wiem czy nie bedzie tak ze za kazdy pojazd bedzie osobna oplata ;) ale z wyzej wymienionego rpzykladu wynika ze zdrozeja przejazdy autobusem po to aby utrzymac w miare dobre ceny na pociag
ZERO........
Mieszkam w okolicach Gdyni i dośc dlugo bywam na czatach ale takiego halu jak znalazlam w hadyde parku jeszcze nie widzialam...Czy rejon trojmiasta nie stac na jakis porzadny sensowny czat... no tak tworza go ludzie a ludzi mądrze myslacych w naszym rejonie pewnie nie ma... ZERO wiadomosci jakies bzdety i binko i buko ... wstyd mi ze mieszkam pomiedzy wami...