Widok

i jeszcze

Dzisiaj nie jest juz DOBRY DZIEN. :(((
Dzisiaj jest ponuro. Ciemno. I nie chodzi nawet o pogode. W Duszy mi sie nie chce usmiechac. :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bojownik Czeczeński

Życie jest do DUPY

Bojownik Uzbekistański

Dziewczyny odezwijcie się jutro sobota która idzie na potańcówkę piszcie

Bojownik Madżurki

Mówie wam Bojownik Uzbekistański to super gość babki piszcie do niego

powazny z kolei TEMAT

A WIEC SZANOWNI HAJDARKOWICZE !
JAKIEMU ZDZIWIENIU ULEGLEM KIEDY TO WROCILEM ZE SZKOLY I ZAUWAZYLEM ZE NIBY BEDAC W SZKOLE NA MATEMATYCE ZAMIESCILELM TEKST DO MOJEGO SZANOWNEGO KOLEGI BINA.
co oczywiscie prawda byc nie moze !!!
wiec KTOS sie osmielil podszyc pode mnie i NAPISAL obrazliwa rymowanke do BINA !
i popelnil olbrzymi BLAD !! JA SIE NIGDY NIE PODPISUJE W WIELKIEJ LITERY !!!
SKANDAL ! SMIERC OSZUSTOM !!

Rincewind wporzo z Ciebie koles

i nie mam do Ciebie o nic pretensji - moze masz racje - chyba tak . no ale coz - moze to co pisze bino do mnie i ja do bina to element jakiegos tajnego KODU ? moze to dla nas bardzo wazna informacja ? prosze o zrozumienie . ja nie czepiam sie do nikogo o wypowiedzi zwiazane z tym ze BOJOWNIK z MARSA jest lepszy niz ten z JOWISZA.

Bilety

Co sadzicie na temat planow ujednolicenia biletow na zkm i pkp w calym3 miescie ? Niby ma to byc ulatwienie, ale czy na pewno?

Bilety

mialo byc zkm i skm :)))

Gdynia

Chcialabym jeszcze dodac, ze Gdynia jest najcudowniejszym miastem jakie kiedykolwiek bylo udzialem mojego zycia :)) Gdansk nie ma w sobie tej swiezosci.... Aczkolwiek jest sliczny na swoj sposob :) Sopot natomiast.... ma zupelnie inny styl, ale sa tam tez miejsca symboliczne.... :)))

Chat

Hej, tworcy stronki! I co z tym chatem ???

Do czytelnikow !!!!!!!!!

Jezeli ktos (mam na mysli buka i bino ) prowadzi tajne , aczkolwiek warzne "rozmowy" na szczycie (badz szczytujac) to po kiego Im przeszkadza jakis LAMER .
A to do Ciebie NIE MASZ CO ROBIC NAPISZ DO KASI.

witka

oj znowu was zaniedbałam! przepraszam najmocniej! mam nadzieje za\e jeszcze o mnie nie zapomnieliscie! pozdrawiam i obiecuje częsciej wpadac!

Poszukuję Ani Buczko

Szukam cię i nie mogę znależć
Powiedz gdzie jesteś

POZDROWIENIE

Siema!!!!!!
Pozdrawiam całą Klasę #fu z I L.O
w Gdańsku,a
w szczególności wszystkie koleżanki
Przede wszystkim Ania buczko bo miałem dzisiaj
z nią tu w jakiś sposób porozmawiać.....
To bamboleo i pa jak parasol........

Buka i Bino

Spoko. Wypowiedzialem sie, ty sie wypowiedziales i jest luz, a co do bojownikow to wydaje mi sie to kolejnym debilnym zagraniem !!!

Bilety

Atmo. Wydaje sie to dobrym pomyslem ale zauwaz ze teraz bilet na kolejke np. z Redlowa na Zaspe ulgowy kosztuje 1,25 zl.... a po ujednoliceniu bedzie kosztowal iles tam za jakis czas jazdy zalozmy 60 gr, jedzie sie ok 25 min i trzeba bedzie skasowac za conajmniej 1,20 czyli tu sie nic nie zmieni ale np. czy 30 min jazdy autobusem = 30min jazdy tramwajem = 30min jazdy pociagiem = 30min jazdy trolejbusem ??? Otoz nie wiem czy nie bedzie tak ze za kazdy pojazd bedzie osobna oplata ;) ale z wyzej wymienionego rpzykladu wynika ze zdrozeja przejazdy autobusem po to aby utrzymac w miare dobre ceny na pociag

Holek

Kogo masz za LAMERA ??? co ??? JEsli nie to walnij sie w ten pusty cymbal !!! Nic o mnie nie wiesz !!!!

wuuaaaa SCREAM 3

wlasnie skonczylem ogladac SCREAM 3
fajnie zakrecony scenariusz - jak zwykle troszke krwi i szokujaca koncowka - dla fanow poprzednich czesci - polecam.

buka z przykroscia

stwierdam ze rowniez pewna osoba podszyla sie pode mnie.
TAK SIE ZASTANAWIAM CO KIEROWALO TYM JEGOMOSCIEM.
COZ LUDIE SA ROZNI, A TEMU KOMUS GRATULUJE !!
pewnie mial niezla zabawe.
a tak to pozdrowionka wszem.

ZERO........

Mieszkam w okolicach Gdyni i dośc dlugo bywam na czatach ale takiego halu jak znalazlam w hadyde parku jeszcze nie widzialam...Czy rejon trojmiasta nie stac na jakis porzadny sensowny czat... no tak tworza go ludzie a ludzi mądrze myslacych w naszym rejonie pewnie nie ma... ZERO wiadomosci jakies bzdety i binko i buko ... wstyd mi ze mieszkam pomiedzy wami...

dowcipkolandia

Pyta się pułkownik szeregowca:"Szeregowy co się stanie gdy obetnie wam ucho?"
-To będę głuchy na jedno ucho-odpowiada
-A gdy obetnie wam drugie?
- To nie będę widział,bo mi hełm spadnie!!!
ha... ha c.d.n............

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (234 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry