Widok

i jeszcze zdjęcie prawergo profilu lewej stopy ...

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/sklep-internetowy-odziez-ogl4697440.html

ludzie złoci, do wystawiania aukcji na allegro CV i LM... w głowach wam się poprzewracało i tyle
a stawka 6zł o ho ho ho !!
no, ale ten dowóz do i z... rekompensuje wszystko :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co jest dziwnego w fakcie, że potencjalny pracodawca wymaga CV i LM? Niezależnie od oferowanego stanowiska ma do tego prawo. A stawka? Cóż, nie jest duża, wręcz mała, ale uczciwie napisane ile oferuje. Praca jest dodatkowa, więc jeśli ktoś będzie chętny skorzysta. Jeśli Ty nie chcesz nie musisz.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeżeli ktoś proponuje głodowe stawki-takie za które nie da się przeżyć-to musi otrzymać list motywacyjny.Normalny człowiek by przecież nie skorzystał z takiej"okazji".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podają stawki wynagrodzenia - źle, nie podają...jeszcze gorzej. Nie dogodzisz, zawsze niezadowoleni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witaj Hal. Mnie to pasuje. Jeżeli Viki po mnie przyjedzie, zawiezie do firmy-domciu, po drodze przystanie, abym przy okazji pozałatwiał parę sprawinek, zrobi kawusię, a na koniec odwiezie Kurczaka do domu i jeszcze zapłaci, to ja mogę wyeksponować trochę odzieży ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie w tym rzecz kolego.Gdzieś po prostu musi być granica tego szaleństwa zwanego dla niepoznaki rekrutacją.Znam firemki z jednym lub dwoma pracownikami za 1100pensji gdzie pracodawca,przepraszam,pan i władca,siedzi cały dzień w chałupie i tylko wieczorem fatyguje się po kasę.Przy normalnym rynku pracy nikt za takie kokosy by nawet go nie o... i sam musiałby zapieprzać.(to się nazywa firma rodzinna).Znajomy pracował kiedyś dla gościa który mawiał że mało płaci,ale płaci.Ten mu w końcu odpowiedział że mało pracuje,ale pracuje.I tak można..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Załóż swoją firmę i ró tak samo- problem z głowy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zacytuję Cummingsa-''są takie guana których ja nie zeżrę'';)Tak się składa że jestem tzw. ryczałtowcem i zatrudniam się sam.Możesz mi wierzyć-ile się nasłuchałem debilizmów od potencjalnych pracodawców,wymówek byle nie dokładać się do mojego ubezpieczenia(znacznie niższego niż w umowie o pracę),szkoda słów.Powtarzam-mamy nienormalny rynek pracy,sprzyjający pracodawcom(wbrew pozorom)a powinien być dla wszystkich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry