Widok

miejsce na wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
Moze ktoś poleciłby mi ciekawe miejsce na wesele (60 osób) w Gdańsku.Na oku nie mam zadnego lokalu. Z góry dziekuje za szczere opinie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Srebry Młyn...milo i przytulnie ;-))
niechce sie juz powtarzać ale naprawde nie polecam srebrnego młyna zobacz moją opinie w "szukam miejsca na wesele"
Ja polecam Tawrnę Grecka LUKULLAS, na ulicy Karuskiej. Byłam i sama bedę miała tam wesele
nic na temat tego lokalu nie slyszalam.jest jakis wybór menu?ile kosztuje od osoby?
w lukullusie menu w zależności 90, 110, 130. ślub mamy we wrześniu a lukullusa rezerwowaliśmy na początku listopada...i prawie wszystko było zajęte od czerwca do września
my planujemy dopiero slub w przyszłym roku, ale po mału zaczynamy sie rozglądać.duży jest wybór w menu?są jakieś specjały, którymi warto się zainteresować lub które należy omijać z daleka?
Merkury - przy obwodnicy. Klimatyzowana sala, podest dla orkiestry i duza sala. Fajnie było. Acha strzezony parking w cenie.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry