Widok

miejsce opieki dla dziecka od 6-6.30

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
znacie jakis punkt opieki? nie wiem żłobek przedszkole cokolwiek gdzie bada inne dzieci niż moje. i jest czynne od 6 czy 6.30 do minimum 18? dajcie znać proszę. nalepiej gdzieś nie zbyr daleko brzeźna
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
od 6 do 18 albo i później? jejku, sorrki, ale masz zamiar dziecko trzymac w żłobie ponad 12h??????? biedactwo. wybacz, wiem, ze różnie to w życiu bywa, ale tyle godzin, to skandal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A może autorka wątku pyta dlatego że ma różne godziny pracy a nie dla tego że chce tam oddawać dziecko na 12h???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co do pytania to chyba Smerfikowa Chatka jest długo czynna - ale to na ul. Rzepichy (równiległa do Piastowskiej).
http://www.smerfikowachatka.pl/kontakt.html
jak zwykle 5 tysiecy porad i jedna konkretna odpowiedź...znalazłam 1 miesjce ale nie wiem czy mały sie tam dostanie. po za tym odpowiedam ma rózne godziny pracy wiec musze ustawić opieka i od 6 i do 18 czy 19 jak widac dla niektórych to trauma lepiej siedziec non stop w domu i baki zbijac
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
na przykład przedszkole na fundamentowej jest czynne od 6 do 18
jakieś jeszcze miejsca znacie?
image
Wydaje mi sie ze Klub Wesolego Smyka na Zaspie tez jest 6-18
Ninuska chcesz kluska?
SMERFIKOWA CHATKA JEST CZYNNA OD 6 DO 20
a ja super rozumiem sytuacje autorki watku bo sama szukam takiego miejsca czynnego do 19 a nie jak w wiekszosci do 17 czy 18 bo pracuje od 10-18 i nim wyjde z pracy i dojade do ,żłobka,przedszkola to bedzie 18.3-19 tylko ja szukam w okolicach zakoniczyna,kowal,ujesciska itp wiec jak cos wiecie to tez prosze o podpowiedz z gory dziekuje