Widok
mieszane odczucia
Postaram się obiektywnie podsumować wizytę w placówce. Na plus na pewno: miłe przyjęcie przez panią kierownik, czystość i estetyka pomieszczeń, rozdzielenie dzieci młodszych od starszych, szeroki wachlarz diet dla alergików. Nie spodobało mi się: umiejscowienie żłobka w podwórku będącym de facto podjazdem do ciągu firemek, przy czym jedna z firm jest nawet na piętrze budynku żłobka. Organizacja "placu zabaw" na dywaniku ze sztucznej trawy wyłożonym na tyłach budynku czyli na drodze dojazdu do kolejnych firm i warsztatów. Sposób spędzania czasu przez najmłodszych - snucie się po sali.
Za wyjątkową uciążliwość uważam konieczność ustalania każdej sprawy tzw. formalnej z centralą w Warszawie, to wg mnie przesada, aby wyznaczony kierownik nie mógł się nawet wypowiedzieć w kwestii rodzajów umów.
Jako brak profesjonalizmu i przejaw nastawienia centrali na zysk odczytuję fakt, że umówiono się ze mną na wizytę w żłobku, aby jeszcze tego samego dnia popołudniu oświadczyć, że nie ma w placówce wolnych miejsc. Jestem zresztą pewna, że była to reakcja na to, że przyznałam, iż nie interesuje mnie opieka w pełnym wymiarze godzin i dni.
No cóż.... Idę do konkurencji.
Za wyjątkową uciążliwość uważam konieczność ustalania każdej sprawy tzw. formalnej z centralą w Warszawie, to wg mnie przesada, aby wyznaczony kierownik nie mógł się nawet wypowiedzieć w kwestii rodzajów umów.
Jako brak profesjonalizmu i przejaw nastawienia centrali na zysk odczytuję fakt, że umówiono się ze mną na wizytę w żłobku, aby jeszcze tego samego dnia popołudniu oświadczyć, że nie ma w placówce wolnych miejsc. Jestem zresztą pewna, że była to reakcja na to, że przyznałam, iż nie interesuje mnie opieka w pełnym wymiarze godzin i dni.
No cóż.... Idę do konkurencji.
Moja ocena
Zaczarowany Ogródek
kategoria: Żłobki
opieka: 4
wyposażenie: 4
bezpieczeństwo: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 4
4.6
* maksymalna ocena 6