Widok

mieszkam tu

Granit Development Temat dostępny też na forum:
Drodzy, być może przyszli mieszkańcy. Mieszkam w Młodym Straszynie od tygodnia, wiele rzeczy jest bardzo okey, ale przestrzegam przed: kotłownie sprzedali najdroższemu operatorowi jaki może być "PEC", ogródki mają takie skosy w dół, że dzieci to raczej biegac po nim nie mogą, wilgoć jest wszędzie, zwłaszcza piętra wyższe:/, jak juz kupisz mieszkanie to potem szanowna Pani Magda ma wszystko w głębokim poważaniu, okna i parapety porysowane ( ale oczywiście nie w każdym mieszkanku:)) o administracji nie wspomnę, developer za nas wybrał i to jest jakaś katorga ( administracja BIMON) po za tym, żeby nie było że jestem nakręcona tylko negatywnie: ciszaaaaaa, nieziemskie widoki wieczorkiem, ale i za dnia też, czysto, drzwi wejściowe bardzo solidne, ramy okienne szare, co nadaje uroku:), w trakcie remontów podpieli nas pod prąd budowlany także spora oszczędność :P, plac zabaw, miejsca parkingowe, rewelacyjne wykonanie klatek schodowych.
Życze powodzenia w zdobywaniu kredytów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej dostałam pismo,że odbiór 4 po 15 grudnia i nic więcej,ktoś jeszcze dostał takie coś.. z pozwoleniem na użytkowanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam

Jestem z 5, jeśli odbierzecie mieszkanie w połowie grudnia to na pewno, bez pozwolenia do użytkowania. Ale mieszkanie będzie można spokojnie wykańczać. Koleżanka jest zainteresowana kupnem mieszkania w 4 i termin oddania został jej podany od razu na połowę grudnia.
w piśmie które otrzymaliśmy odnośnie 4 jest jasno napisane, że po 15 grudnia będzie można wejść w celach wykończeniowych...
a co z karą za niedotrzymanie terminu odbióru?...kara jest a akcie notarialnym
musza zwrócic 0.001 od wartosci mieszkania za każdy dzien opóźnienia
wiec to sa groszowe sprawy ale zawsze cos...
nam zrocą sie dwie wizyty inzyniera ktory odbieral mieszkanie.
własnie gdyby ktos chcial siwetnego fachowca to dajcie znac dam namiar :-)
mam tez namiar na faceta ktory robi tanio super kuchnie w bloku 1 i 2 robil juz paru osobom i wsyzcy zadowoleniu.
kk daj namiary do pana ktory robi KUCHNIE i do pana od ODBIOROW na ancia5807@wp.pl zgory dziekuje
czy Wasze mieszkania mają inny metraż niż w umowie?
Czy musicie dopłacać za większy?
Kiedy się dowiemy jaki metraż ma nasze mieszkanie?
tanio to znaczy ile za kuchnie w mieszkaniu 37 m,jestem zainteresowana
do góry