Widok

mieszkanie do wynajmu pytanie

Karwiny Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Niedługo będę chciała wynająć moje mieszkanie, Gdynia Karwiny- super dzielnica, 3 pokoje, oddzielna kuchnia, oddzielne wc i łazienka. W pełni umeblowane odświeżone wrzesień 2010. Teraz pytanko jak myślicie jaką możliwą cenę wynajmu możnaby było zaproponować aby bylo uczciwie dla mnie i dla osoby wynajmującej. Aha oferta mogłaby być długoterminowa około 12 lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak na przyszłość proponuję umowę najmu na 1 rok i jak wszystko ok to przedłużać.

Ogólnie ceny są różne, zależy jak Ci się trafi klient. Ja mam dwa wynajmowane, jednego nie mogłam długo wynająć i obniżałam cenę tak że wkońcu poszła, więc zależy od szczęścia i ludzi którzy się zainteresują.

Myślę że za Twoje mieszkanie to 1200-1700zł plus opłaty, ale cena też zależy od tego jaki masz standard i czy sprzęt zostaje i takie tam... za puste mieszkanie 1200.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

I klasa - tornister i piórnik jaki?? (20 odpowiedzi)

Możecie podpowiedzieć jakie tornistry sprawdziły się waszym dzieciom w I klasie?? Czy w I klasie...

Dieta warzywno-owocowa dr.Dąbrowskiej-ktoś stosuje? (29 odpowiedzi)

Dziewczyny,czy któraś z Was stosowała tę dietę,badz stosuje? Bardzo mnie zaciekawiła,chciałabym...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (32 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

do góry