Widok

mieszkanie w ORLIM GNIEŹDZIE ul. jabłoniowa

hej, mamy zamiar kupic mieszkanie na nowym osiedlu "Orle Gniazdo" ale wahamy się tylko dlatego ze murapol ma mnóstwo neg opinii. jesli chodzi o samą lokalizację i budowę jest OK, nam pasuje. Skąd tyle neg opinii?
ja odniosłam pozytywne wrażenie po spotkaniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A byłaś na budowie? Tam tak bardzo śmierdzi z wysypiska śmieci, że mieszkania na pewno nie wywietrzysz!!!!
Ja kupiłam na Karczemkach i jestem bardzo zadowolona!
a na karczemkach u jakiego dewelopera?
dekpol, bloki już wybudowane
byłam na budowie kilka razy-nie śmierdziało (nawet jak był wiatr).
niesamowicie daleko to osiedle słoneczne
No to powodzenia, niech Wam się dobrze mieszka:)
Do obwodnicy tak samo blisko jak z Jabłoniowej
na mapie jest narysowane-słoneczne jest po drugiej str obwodnicy
sory, mala pomylka - to jeszcze inne osiedle
ale do was i tak jest dalej od centrum :p
pozdrawiam :)
jeśli chodzi o centrum to prawda, no cóż są plusy i minusy :(
pytanie do przyszlych mieszkancow?1. jak z halasem podchodzacych do ladowania na podejsciu 23 w rebiechowie? a co do smrodu z szadolek to czuc mocno latem jaktemperatura sie podniesie ...
Zastanawiamy się nad zakupem mieszkania na tym osiedlu a dokładnie mieszkań z ostatniego etapu budowy, są to mieszkania o podwyższonym standardzie a cena jest stosunkowo niska jak na taki wysoki standard. Negatywne opinie pojawiają się na wszystkich ale najważniejsze jest aby samemu sprawdzić i się przekonać.
Bardzo niski standard wykończenia, nieotynkowane stropy, 2,5cm posadzki!!! wystająca kanaliza to niektore "niedociągnięcia"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłem, widziałemi uciekłem:) a widziałem wiele róznych inwestycji, ale tu powiedziałem sobie nigdy:) odpadające tynki elewacji i farba, coś się dzieje z balkonami w budynkach, a dopiero co oddane mieszkanie gotowe do odbioru wyglądało jakby konieczne było jeszcze z kilkudniowe wykańczanie:) Raczej nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
coś mi tutaj ściemą czuć, bo ja byłem i nic takiego nie widziałem. Pracownicy bardzo w porządku muszę przyznać, bo pokazali co jest do poprawy ale na pewno nie tynki i balkony ! tylko mniejsze szczegóły...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No ja jak byłem oglądać to smrodu nie czułem, ale może to spowodowane alergią ;) Ale zdaje się że wzrok mam dobry, a jakoś odpadających tynków nie widziałem i z balkonami też nie wiem o co Ci chodzi "coś się dzieje"- balkony jak balkony. Poręcze może troche nieciekawe, a nawet jeśli przydałoby się kilkudniowe wykończenie to co kogo zbawi kilka dni? Ja osobiście niektóre elementy w sumie wolałbym sobie sam wykończyć...
Ja kupiłam mieszkanie od tego developera-jedna wielka tragedia-po roku wilgoć,pleśń i grzyb!!!!Masakra!!!!moge przesłac zdjęcia na priv.Nie polecam!!!!!
santini ! nowe mieszkania musza sie ok roku ''sezonowac'' i nie nalezy ich wykanczac bo mur i zaprawa schnie ok roku mimo ze wydaje sie suche w scianie nowej zawsze jest wilgoc i nie nalezy go wykanczac . Madry czlowiek zarowno w nowym domu lub mieszkaniu czeka rok i mieszka w niewykonczonym i tak sie zawsze postepuje bo budynek jest ocieplany od zewnatrz i dlatego sciany musza ''oddychac '' i pozbywac sie wilgoci wewnatrz. Grzyb i wilgoc to nie zadna wina dewelopera tylko twoja bo pewnie jak wiekszosc pomalowalas lub tapetowalas i kafelkowalas i zamknelas wilgoc w scianie i nie ma sily grzyb sobie sama zafundowalas. Wigoci nie widac a jest w scianie i dopiero po roku wietrzenia i solidnego grzania sciana jako tako jest wyschnieta i wtedy nalezy zaczac wykanczanie. Niestety i wielu znajacych budowlanke ci to powie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wina nie leży po naszej stronie-to opinia rzeczoznawcy budowlanego!!!!
Oddajemy sprawe do sądu-Sanepid w przyszłym tygodniu!!!
Deweloper życzliwy i pomocny do czasu podpisania aktu notarialnego-zaprzszam na forum Orle Gniazdo-tam mozna poczytać....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam mieszkania po 2 stronie - deweloper ROBYG.

Byliśmy oglądać najpierw mieszkania na Orlim a później w ROBYGU i zdecydowanie ROBYG ma lepsze wykonanie - sam się przekonaj.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

sąsiedztwo hal typu 7R i Panattoni (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was mieszka w pobliżu takiej hali i może powiedzieć czy jest to uciążliwe. W mojej...

Rabata z różami (5 odpowiedzi)

Chciałbym założyć przy domu osobną rabatę z różami, tak aby wyglądała pięknie nie tylko w okresie...

do góry