Widok

mieszkanie - w jakiej dzielnicy kupić

Siedlce Chełm Orunia Górna Temat dostępny też na forum:
W najbliższym czasie czeka mnie przeprowadzka do Gdańska i w związku z tym chciałbym uzyskać informacji na temat takich dzielnic jak: Siedlce,Chełm, Orunia Górna. Jak jest tam z komunikacją, bezpieczeństwem, otoczenie tzn. (czy nie ma tam jakiś wysypisk) i podobnych informacji mających znaczenie przy zakupie mieszkania w/w lokalizacjach. Za wszystkie info serdecznie dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie kupuj mieszkania w Gdańsku!!!
Wszystkie wymienione dzielnice leżą w tzw trójkacie bermudzkim pomiędzy wysypiskiem śmieci rafinerią gdańska a hałdą fosfogispów. Długofalowo zwiększa to zachorowalnosc na nowotwory astmę oraz inne choroby.
DodaTKOWO POZA cHEŁMEM DZIELNICE NALEŻĄ DO NAJBARDZIEJ ZAKORKOWANYCH Z NAJGORSZYMI DROGAMI!
Nie am tam infrastruktury poza tanimi dyskontami. O przedszkolach czy szkole dla dzieci zapomnij.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12
> O przedszkolach czy szkole dla dzieci zapomnij.
Ciekawe - bo na Oruni Górnej jest duża podstawówka i gimnazjum.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie słuchaj tego psychola. To pewnie jakiś ekolog rąbany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieszkam na Siedlcach i uważam, że to świetnie skomunikowana dzielnica Gdańska ponadto jest tu żłobek, przedszkola, szkoły podstawowe, gimnazjum i liceum. Nie brakuje tu też wszelkiego rodzaju sklepów. To spokojna dzielnica :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam chełm
okolice lipowicza,cieszyńskiego
nowe lub starsze bloki,więckowskiego,szpora
wszystko masz pod nosem szkoła przychodnia sklepy małe i duże
kościół
a co do lokalizacji pomoedzy rafineria szadółkami i reszta
każda dzielnica ma swoje mankamenty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też zastanawiam się o kupnie mieszkania na Chełmie. A co myślicie o ulicach Chałubińskiego i Grabowskiego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
stary chełm gimnazjum blisko nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Ci jednak Chełm bliżej CH, tzn. np. ul Więckowskiego (mimo iż mieszkam niżej jeszcze (pod Lipowicza nawet i za Madalińskiego).
Dzielnica fajna, bo jeżdżą zarówno autobusy i tramwaje, a nawet jeśli trzeba z buta do centrum Gdańska iść to max 40 minut zajmuje. (ja mam niecałe 30 lat, a sportowcem nie jestem).
Co do smrodu z Szadółek, to czuć go od święta, więc nie trzeba się tym martwić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chałubinskiego polecam sam tu mieszkam :):):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cHAŁUBINSKIEGO!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam przyjrzeć się tym soft loftom, wyglądają naprawdę interesująco: http://rynekpierwotny.com/wiadomosci/z-miast/trojmiasto/soft-lofty-czym-sa-i-gdzie-ich-szukac-w-trojmiescie,1435/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (40 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Folia na okna lustro weneckie (5 odpowiedzi)

Proszę o opinię wszystkich doświadczonych użytkowników tego rozwiązania. Czy folia dostępna...

do góry