Widok

omijać z daleka

ODRADZAM Wam wybór salonu Beauty Laser w Gdyni. Byłam ich stałą klientką ale ostatnim razem zostałam poparzona przez jedną z kosmetyczek. Otrzymałam bardzo wysoką dawkę promieni i miałam poparzenia 1 stopnia na udach. To co przeżyłam było straszne, oczywiście po pół roku mam bardzo widoczne blizny. Właścicielka salonu nie przyznała się do błędu jej pracownicy, nie poczuwa się do rekompensaty i naprawy wyrządzonej szkody. Nie chce nawet zwrócić kosztów leczenia. Nie przyjęła nawet trzeciej reklamacji, zgłaszanej przez samego Rzecznika Praw Konsumentów. Obecnie sprawą zajmuje się Sąd. Proszę uważać na Beauty Laser w Gdyni!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nieuczciwe klientki - przestrzegamy!

Szanowna Pani,
nie uważa Pani, że zgłaszając reklamację należałoby najpierw pofatygować się do gabinetu i pokazać "rzekomo poparzone" uda? Do dnia dzisiejszego nie raczyła Pani nas odwiedzić, nie dając nam tym samym szansy ustosunkować się do Pani żądań. Próby zaszkodzenia nam (np. pismo do Rzecznika Praw Konsumenta - skarga odrzucona i uznana za próbę wyłudzenia pieniędzy) najwyraźniej nie usatysfakcjonowały Pani i próbuje Pani oszkalować nas na forum. Przez okres 2,5 roku, kiedy regularnie korzystała Pani z naszych usług – ani razu nie wyraziła Pani niezadowolenia z wykonanej przez nas pracy, wręcz przeciwnie – zawsze była zachwycona atmosferą panująca w naszym gabinecie, podejściem do pacjenta oraz starannością i efektami zabiegów. Pani po prostu w perfidny sposób usiłuje – po udanej serii zabiegów depilacji laserowej na całe nogi (8 zabiegów), głębokie bikini z linią stringów (9 zabiegów) oraz białej linii (2 zabiegi) – zrekompensować sobie niemały wydatek i wyłudzić od nas odszkodowanie. Przestrzegamy inne gabinety przed nieuczciwymi klientkami, z którą mamy do czynienia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry