Widok

mila restauracja w gdansku

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
witam,
od niedawna mieszkam we wrzeszczu i nie jestem jeszcze dobrze zorientowany. chcialbym zaprosic moja dziewczyne na kolacje - ale do jakiegos porzadniejszego lokalu niz sphinx czy cristal ;) nie ma to byc tez pub - chodzi o mily nastroj i dobrze zarcie... pomoze ktos?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na starówce masz pelno takich :)

.... Carpe Diem ....
na Szerokij w Gdańsku jest Metamorfoza,fajna nowoczesna restauracja,dobre jedzenie dobry alkohol, miła obsługa i nie drogo
a ja polecam wrzeszcz. Nie wszyscy wiedzą jaka urocza restauracja jest w samym centrum. Zielona Papuga znajduje sie w urokliwej czesci starego wrzeszcza. Jest tam srednio jesli chodzi o ceny. Mysle ze kolacja z winem wyjdzie ci okolo 65 zł. Malutka piekna, urzadzona w starym stylu. Jakbym miał zabrac dziewczyne to tam a nie do nowoczesnej restauracji jakich mamy ostatnio duzo za duzo.

W Metamorfozie napewno polecam toilet;)
a ja polecam Rucolle w sopocie. druga jest w okolicy Meczetu na granicy oliwy i wrzeszcza. nastroj niepowtarzalny

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry