Widok
Ja byłam dzisiaj u jednego sympatycznego pana na Rajskiej w Miladent. Możliwe , że był to Pan Skalski ( przyszłam tylko na umówioną godz , nie wiedząc do kogo) ale nie jestem pewna .Zrobił ząbek porządnie i bezboleśnie także uważam , że 120 zł zostało wydane bardzo dobrze...no i szczerze polecam . :-)
Nie ma co się bać dentystów, a tym bardziej nie ma co odwlekać bo narobisz sobie jeszcze więcej bałaganu w buźce .
Nie ma co się bać dentystów, a tym bardziej nie ma co odwlekać bo narobisz sobie jeszcze więcej bałaganu w buźce .
"Leczyłam" zęby u pana Skalskiego, tzn bardzo dbam o zęby co pół roku chodzę na przeglądy, zawsze doktor mówił, że wszystko OK. Zaczął mnie boleć ząb, wiec poszłam niezwłocznie, by go obejrzał, stwierdził, że w porzadku, pewnie nadwrazliwy. ból stał się stopniowo baaardzo uporczywy, doktor Skalski znowu, że nic tam nie widzi. Poszłam do innego dentysty juz prawie z płaczem - długie leczenie kanałowe plus 2 ubytki do leczenia, których doktor "nie widział"?. Nie polecam.