Widok
To zalezy od dnia. Z moich obserwacji wynika, ze najgorzej jest w poniedzialki i piatki(ale tez nie zawsze). Nieraz autobusem jade godzine z Osowej do oliwy. Ktoras z dziewczyn dobrze napisala, ze najgorzej jest dojechac do reala a potem juz w miare dobrze sie jedzie. Ja osobiscie zeby nie stac w korkach jak mialam na 8 byc w gdansku wyjezdzalam o 6,30.
sara najgorszy jest powrót z oliwy spacerową do osowej już 14:30 jest korek i to bardzo długi co najmniej do 17 ( nie wspominając o piątku i tzw długich weekendach ) , ja często zawracałam do teściowej na przymorze tam z córką czekami do 19 i wtedy bez problemu wracam do domu , jak szukasz działki bo nie wiem jak tam z gotowymi domami to mój brat kupił ostatnio działkę budowlaną w Leźnie nie uzbrojoną za 100 zł m , warto wejść do spożywczaka w Leźnie i tam już pokierują kto ma działki na sprzedaż
ale tu pewnie chodzi aby dostać się do centrum, bo z obwodowej obojętnie gdzie mieszkasz ludzie chcą zjechać do wrzeszcz oliwy , dlatego my sprzedajemy mieszkanie na osowej i kupujemy na zaspie, tylko jest problem z jego sprzedażą bo jak ostatnio klient jechał obejrzeć to po godzinie stania w korku na spacerowej zadzwonił , że mieszkania nie kupi bo korki go wykończą...
inka.ja - właśnie interesuje mnie dojazd z Kielna do Sopotu, to można inaczej niz spacerową? (no i km podobnie?)
beata - tylko my szukamy uzbrojonej działki, pewnie będzie trudniej ale mi aż tak się nie spieszy, teraz mam 1,5 km do pracy :-) M za to już by chciał swój domek mieć...
ps. o powrocie to już nie pomyślałam...
beata - tylko my szukamy uzbrojonej działki, pewnie będzie trudniej ale mi aż tak się nie spieszy, teraz mam 1,5 km do pracy :-) M za to już by chciał swój domek mieć...
ps. o powrocie to już nie pomyślałam...