Widok
No własnie mówię o takim 7-8 kg i 4-pietrowym torcie :) Wiem, ze cena to ok. 40 zł za 1kg, ale zastanawiam się czy po prostu policzyć 8*40zł, czyli 320 zł, czy w grę wchodzą jeszcze jakieś ukryte opłaty dodatkowe (same wiecie jakto jest - wszystko co ma w nazwie "śłubny" czy "weselny" kosztuje 2 razy tyle!). Ja słyszałam plotkę, że na tort w 3mieście trzeba liczyć jakieś 700 zł i że warto np. zamówić w Pruszczu, ale coś nie bardzo chce mi się wierzyć...
tort weselny kosztuje 38zł/kg - nawet jeśli jest ze smaków jakie normalnie kupisz w tejże cukierni za 20zł/kg
także cena specjalnie większa by zaliczyć już do niej wypożyczenie plateru, dekoracje, transport, odbiór plateru...
Sowa u mnie spisała się :) polecam
nie zaskoczyli mnie dodatkowymi wymyślonymi kosztami..
także cena specjalnie większa by zaliczyć już do niej wypożyczenie plateru, dekoracje, transport, odbiór plateru...
Sowa u mnie spisała się :) polecam
nie zaskoczyli mnie dodatkowymi wymyślonymi kosztami..
mi zalezy na takim "cup cake" bedziemy mieli małe przyjęcie dla rodziny, wiec chcemy aby tort był oryginalny i zapadł w pamięci :-) no i nie będzie w związku z tym duży, ot "kilka ciasteczek" :-) Jeszcze nigdzie nie pytałam, bo na razie odwlekamy załatwianie formalności, więc tortu i tak na końcu będziemy szukać. Ale jeśli ktoś też chce -lub miał- coś wymyślnego, to niech się podzieli informacjami :-)
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Alice -mężatka :-)
W Delicjach kosztuje 39 zł- ale TERAZ !!! pani powiedziała,ze ceny moga się zmienić a zaliczek po obecnych cenach nie przyjmuje. Plus kacucja za stelaż-chyba,że wasza sala/restauracja go zapwenia-200 zł.
Mnie uczono,ze 100 g wychodzi na goscia-ale pani powiedziała,że na ok.38 osob to musi byc z 4,5 kg.
Ania