Widok
magdaleno :) bez złośliwości odpowiadam: jeśli nie masz sie czym martwić, to możesz się pomartwić rozmarówką ciuchów w sklepach :))))
masz w ksiażeczce siatkę centylową to sprawdź czy dziecko jest w normie, a jak masz wątpliwości to za chwilę będziesz miała (bądź juz miałas ) bilans i wszystko będzie jasne :))
masz w ksiażeczce siatkę centylową to sprawdź czy dziecko jest w normie, a jak masz wątpliwości to za chwilę będziesz miała (bądź juz miałas ) bilans i wszystko będzie jasne :))
Sara, moja coś wolno znowu rośnie :) wychodzi 1cm na miesiąc od ostatniego mierzenia, a waga no cóż, jak się je na obiad tyle co kot napłakał i w ogóle ilości jedzenia Amelki są bardzo małe, stad waga niska
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
wzrost i waga to kwestia indywidualna każdego dziecka. Ciężko np oczekiwać, że jak rodzice są niscy to dziecko będzie koszykarzem ;)
Dlatego myślę, że jeśli lekarz na bilansie się nie czepiał to nie ma co się martwić :)
Nasza Madzia ma 2lata i prawie 1mc i ma 92cm i waży 12,6kg. Ale zarówno ja jak i mąż jesteśmy wysocy.
Dlatego myślę, że jeśli lekarz na bilansie się nie czepiał to nie ma co się martwić :)
Nasza Madzia ma 2lata i prawie 1mc i ma 92cm i waży 12,6kg. Ale zarówno ja jak i mąż jesteśmy wysocy.
a nasza Madzia ma 82 cm i waży 10,5 kg
drobniutka jest
Z resztą dziecko nie rośnie stale równym tempem, czasami wolniej, czasami szybciej, raz przystopuje, potem nadrobi...
A i tak jak człowiek bedzie wyglądał to dopiero się okaże po okresie dojrzewania, bo do tego czasu się wszystko może zmienić, z pulpeta chudzielec, z chudzielca pulpet, itp itd
drobniutka jest
Z resztą dziecko nie rośnie stale równym tempem, czasami wolniej, czasami szybciej, raz przystopuje, potem nadrobi...
A i tak jak człowiek bedzie wyglądał to dopiero się okaże po okresie dojrzewania, bo do tego czasu się wszystko może zmienić, z pulpeta chudzielec, z chudzielca pulpet, itp itd
Moj synek ma 2,5 roku i ma wzrostu ok.92cm i wazy kolo 12 kg, ale z waga nie wiem dokladnie , bo niewazylam teraz tylko z pol roku temu. Urodzil sie 8 tygodni przed terminem i mial 48cm wzrostu. NIe karmiony cycem, a co najwazniejsze wogole nie choruje, raz tylko bral antybiotyk 2 miesiace po porodzie. Szczepienia zle przechodzil. Juz nie bede szczepic.