Widok

ile za dekoracje powinna zarobić firma?

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam
Obserwuję to forum już od dłuższego czasu i mam do was pytanie : ile jesteście skłonne zapłacić za dekoracje np: kościoła firmie dekorującej. Pytam, bo chciałybyśmy z koleżanką założyć taką firmę. Więc napiszcie proszę jaka kwota byłaby optymalna i za co, Tak abyście wy nie przepłaciły i zwróciły się właśnie do nas i tak abyśmy mogły zarobić :))
I proszę bardzo o nie wytrząsanie się w tym wątku na firmy dekorujące i na siebie nawzajem, bo niektóre wątki są niesmaczne. Dziękuję z góry za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przepraszam wysłało mi się dwa razy to samo.
Dopiero sie uczę. Przepraszam i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszyscy ci napiszą że chcą zapłacić jak najmniej a dostać za to cudowne dekoracje jak na królewskim ślubie. Skalkuluj sobie koszty plus swój narzut i będziesz wiedziała ile muszą kosztować twoje usługi. Inna sprawa to fakt że rynek ślubnych dekoracji może być już zapełniony i będzie trudno się wbić z nową firmą. Tego nie wiem bo nie jestem z tej branży - to tylko przypuszczenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tu szuka Pani cennika usług dekoratorskich , w innym wątku poleca Firmę Darius ,a jeszcze w innym pisze jako firma Darius...
resztę pozostawię bez komentarza...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
to niezle pani zaczyna. Proponuje zapisac sie na kursy tam napewno dowie sie wszystkiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe:):):):):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry