Widok

ile zarabia się na poczcie??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dostałam ofertę pracy na poczcie i tak się zastanawiam ile mozna tam zarobić? Czy będzie mi się opłacało dać dziecko do żłobka prywatnego?? Zaprosili mnie na rozmowę na Długą, więc dochodzi też praca na nocki i w święta. Orientujecie się może jak to wygląda??
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
a na jakie stanowisko ? dziwne ze na Długą a nie do głównej siedziby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na poczcie to nie wiem ale u konkurencji całkiem nieźle :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
a konkurencja nie potrzebuje kogoś do pracy? jestem chętna od zaraz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a konkurencja to niby jaka firma? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie moge powiedzieć Ciiiiiiiiiiiiiii :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
do obsługi klienta w okienku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
powiem tak, nie wiem dokładnie jak jest "w okienku" ale płaca nie jest taka niska, przede wszystkim masz stała pracę, wszystko jest jasne, żadnych przekrętów z oszukiwaniem pracownika itp, ja bym sie nie zastanawiała
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
właśnie wiem, po prostu pytam się tak orientacyjnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
znajoma zarabia 2000 na reke
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
w "okienku"?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja znajoma była zadowolona, może warto spróbować? zawsze możesz zrezygnować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tez kiedys pracowalam na poczcie i to prawda bez zadnych przekretow wtedy tzn 5 lat temu na reke z wszytskimi dodatkami dostawalm 1500. ale dziwne wlasnie ze nie do gl siedziby na rozmowe tylko na Dluga.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
dzięki za odpowiedzi, to jest umowa na zastepstwo, no ale ,może później znajdą jakiś wolny etat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale musisz byc swiadoma,ze praca przy okienku to praca z odpowiedzilna materialna. Wiec jesliwczesniej nie mialas kontaktu z pieniedzmi" w sensie zawodowym" oczywiscie bedzie tobie trudno na poczatku.Bo kasa musi sie zgadzac, jak masz manko, to dopacasz z wlasnej kieszeni. Moja kolezanka nie dostala sie na studia i tez zey nie marnowac roku, zatrudnila sie na poczcie. Zrezygnowala po dwoch miesiacach, bo praca jest odpowiedzilana,trzeba umiec poradzic sobie z roszczeniowymi klientami przy okienku, a do tego dochodzi rozliczenie dokumentow i kasy po zmianie,co powodowalo,ze zmiana nie trwala 8 godzin, tylko dluzej...
wolala isc na studia...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
a to ciekawa sprawa
babki zatem w okienku zarabiają niemało a często takie nieuprzejme i nabzdyczone są ...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 16
z pieniędzmi nie ma problemu, pracowałam jako zastępca kierownika w pizzeri i musiałam się po każdej zmianie rozliczać z dużych pieniędzy... do tego ludzie też byli wymagający, że np w innej pizzeri kładą o jeden plaster szynki więcej :) mam nadzieje że dam sobie radę i w końcu wrócę do pracy!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
rozliczałam w tym roku pit listonosza, a raczej dostarczyciela paczek. z poczty polskiej. miał ponad 5 i pół tysiąca na miesiąc (z ciekawości policzyłam, bo duzo było na picie). opłaca się pracować na poczcie;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 20
a podobno listonosze tak narzekają, a tu proszę :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
listonosz z tego co kojarze jakies 4 lata temu zarabial 1200 zl na reke
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry