Widok

moim zdaniem

Poziom nauczania jest wysoki, można nawet powiedzieć, że bardzo, dzięki kursowi całą część teoretyczną z łatwością udało mi się opanować. Niestety, co do wyposażenia mam pewne zastrzeżenia. Mianowicie, z racji bycia laikiem samochodowym, odbyłem cały 30 dniowy kurs praktyczny na samochodzie Grande Punto ale z różnicą taką, że z silnikiem Diesla. Oczywiście diametralnie różniącym się od egzaminacyjnego - z silnikiem benzynowym. Wynikiem tego było nie zaliczenie egzaminu. Z góry ostrzegam, aby się dowiedzieć jaki samochodem dysponuje instruktor, aby uniknąć problemów w przyszłości. Bardzo dobrze nauczyłem się zachowania w mieście prowadząc samochód, ale nie nauczyłem się samego prowadzenia, przynajmniej nie takiego samochodu, jakiego dane jest prowadzenie na egzaminie. Kursy teoretyczne odbywają się w budynku ZREMB, o którym niestety nie można powiedzieć, że jest czysty i zadbany, chociaz same pomieszczenia Artomu już takie są.
Moja ocena
obsługa: -

poziom nauczania: 5

wyposażenie: 5

czas trwania kursu: -

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

4.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Szanowny Panie! W naszej szkole można wybrać sobie instruktora oraz samochód z określonym typem silnika! W dużej większości posiadamy samochody benzynowe! Zapraszam do biura i pozdrawiam kierownik ośrodka Tomasz Jerenkiewicz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry