Widok

impel-wyplacalni?

placa w jaki dzien i czy na czas na srebrzysku w szpitalu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz juz opinie na temat tej firmy spojrz na inny wątek a przekonasz sie
nie moge znalesc
Wpisz impel forum tam znajdziesz
pracuje w impel, są ok, praca w porządku, kasa na czas i można się dogadać. nie zmieniam pracy, tu jestem zadowolony
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
zgadzam sie z kolegą wyżej, nie moge narzekać na pracę w impelu trafili mi sie naprawde spoko przełożeni i nigdy np nie było problemu żeby wziąć urlop jak była jakaś ważna sytaucja
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
...,,,,,,,,,
Oczywiście, że wypłacalni. Impel to zbyt poważna firma jak na takie gierki; mają za dużo firm do obsługi żeby dla paru zł ryzykować renomę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Muszą wypłacać. Za dużą firmą są
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Informacje na temat pracy w Impelu i ich oceny są na wielu stronach wystarczy w wtszukiwarkę wpisać oprócz nazwy -kmentarze i opinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
DOkładnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda, ze na Twój temat czyli Twojej pracy w Impelu nie ma tu opinii , od razu by rozjasniło dlaczego jesli twierdzisz, ze nie płaca, nie dostałeś wynagrodzenia
ja jakoś pracuję tu kilka lat i nigdy nie było problemu z wypłatą, a jeśli cokolwiek się wydarzyło nie z winy człowieka tylko systemu to zawsze szybko wyrównują i jeszcze przeproszą
więc się zamknij i nie oczerniaj kogoś tylko sam siebie oceń
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Generalnie Impel jest monopolistą na rynku usług ochroniarskich i sprzatających. Płaci na czas; nie miałem żadnej obsuwy z terminami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
To prawda, większą część wyplacają
To jest firma która jedzie na wyzysku pracownika
Maksymalnym
To jest firma znana na rynku z najniższych stawek i nielegalnych zapisów w umowach
Praca za 3,5 za godzinę
Bunt stalowych
Ukrywanie godzin
Mają fatalną opinię nawet a może zwłaszcza u swoich pracowników
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracowałeś tam ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie u nich ale z nimi
Impel tak samo jak inne firmy ochroniarskie stawka 8 - 10zl netto wyplacalni czyt. 2 wypłaty w msc A w nastepnym msc pustka machlojki mahlojki i obejscia zusowskie ... Niestety taki mamy klimat w tym dzikim kraju ps. Na pocieszenie dodam ze w Niemczech firmy ochroniarskie placa 10 - 11 euro netto na wyspach po 3 dniowym kursie SIA placa 7 - 10 funtow info sprawdzone w dojczach tak pracuje kuzynki maz w anglii mam znajomych ktorzy pracuja w branzy security
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro sami pracownicy mają złe opinie to niech się zwolnią cwaniacy a nie plują gdzie popadnie i gryzą rękę, która ich karmi. Żenada.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tam sie ciesze ze mam wgl gdzie pracowac i jak zarabiać, impel spadl mi z nieba akurat gdy bylam tragicznej sytuacji. swoja droga, wiadomo ze kokosow moze i nie ma, ale wiem ze to stabilna firma która ma juz wyrbiona opinie na rynku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Adam i Kaśka I Marzena to te same osoby spójrzcie na adres ip
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

impel jest poważną firmą i kasę zawsze wypłacają na czas. można u nich spokojnie pracować i się o nic nie martwić. ja nie narzekam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To pracuj takich frajerów potrzebują

Nie wiem jak w śpitalu ale sprzątanie na lotnisku to kpina awodzą z wypłatą nie polecam,a o kierownicce nie wspomne.

a cos o ochronie w wielkopolskim slyszelisci. albo szczecinie

nie polecam pracy w patrolach w firmie solid straszny mobbing i za wszystko kara finansowa obcinaja pensje za to ze za duzo auto spalilo paliwa gdzie na mrozie nie da sie nie odpalac auta siedzac w nim cala dobe robiac wtedy 30km
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeden z pracowników patrolu solidu, chwalił się iż ma na godzinę ponad 20 zł. więc nie ma się co dziwić że obcinają za wszystko - wtedy jest to prawdziwa stawka która pewnie wynosi ok. 10 zł ?

w 2012 było to 8zł na ręke jako prawy lub 8,5zł jako kierowca teraz watpie by było więcej niz 10

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (3 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry