Widok

inhalator z lidla?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
musze kupic inhalator dla moich dzieci
jest to dla mnie nowosc gdyz w mojej rodzinie taki sprzet nie byl nigdy potrzebny i teraz takie moje pytanie
...co sadzicie o inhalatorze z LIDLA? czy warto taki kupic jaka jest gwarancja i czy za taka cene nie popsuje sie po kilku uzyciach?..."
bardzo prosze o porade i wasze komentarze
z gory bardzo dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj
a jaka jest jego cena ?
Jak potrzebowałam dla mojego syna to dostałam zniżkę od mojej lekarki pediatry kosztował wtedy mnie 190.00zł .Rzeczy z Lidla są stosunkowo ok .Popatrz w sklepach medycznych może jaka jest różnica ?Moj inhalator obsługuje już 3 pokolenie nigdy się nie zepsuł .
Pozdrawiam
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
cen jest nie do porownania z innymi bo jest to 99zl
myślę,że jest ok,ja mam inhalator z niższej półki i jest super jak dla mnie....
image
image
Ja kupiłam taki inhalator w Lidlu w zeszłym roku. I w ciągu tego roku był używany przez dwójkę dzieci prawie cały czas i nic mu się nie stało. Ale teraz po doświadczeniach z chorobami moich dzieci, wolałabym dołożyć i kupić taki, którym można robić inhalacje na leżąco i który jest cichszy.
W Lidlu chcesz kupić inhalator? :) Lepiej nie. Taki sprzęt lepiej nabyć w aptece, albo w jakimś sklepie medycznym. W końcu chodzi o zdrowie. Ja poleciłabym Ci ten https://sklep.chde.pl/choroby-pluc/32,microlife-inhalator-pneumatyczno-tlokowy-neb-50a.html - cenowo podobnie to wygląda, a jakość jest o wiele lepsza.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

pomysł na biznes-może doradzicie:) (45 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

Jakie kolczyki???? (14 odpowiedzi)

Witam, Moja 1,5 roczna córka ma przekłute uszy ale niestety nie mogę jej dopasować kolczyków....

do góry