Widok
inhalator z lidla?
musze kupic inhalator dla moich dzieci
jest to dla mnie nowosc gdyz w mojej rodzinie taki sprzet nie byl nigdy potrzebny i teraz takie moje pytanie
...co sadzicie o inhalatorze z LIDLA? czy warto taki kupic jaka jest gwarancja i czy za taka cene nie popsuje sie po kilku uzyciach?..."
bardzo prosze o porade i wasze komentarze
z gory bardzo dziekuje
jest to dla mnie nowosc gdyz w mojej rodzinie taki sprzet nie byl nigdy potrzebny i teraz takie moje pytanie
...co sadzicie o inhalatorze z LIDLA? czy warto taki kupic jaka jest gwarancja i czy za taka cene nie popsuje sie po kilku uzyciach?..."
bardzo prosze o porade i wasze komentarze
z gory bardzo dziekuje
Witaj
a jaka jest jego cena ?
Jak potrzebowałam dla mojego syna to dostałam zniżkę od mojej lekarki pediatry kosztował wtedy mnie 190.00zł .Rzeczy z Lidla są stosunkowo ok .Popatrz w sklepach medycznych może jaka jest różnica ?Moj inhalator obsługuje już 3 pokolenie nigdy się nie zepsuł .
Pozdrawiam
a jaka jest jego cena ?
Jak potrzebowałam dla mojego syna to dostałam zniżkę od mojej lekarki pediatry kosztował wtedy mnie 190.00zł .Rzeczy z Lidla są stosunkowo ok .Popatrz w sklepach medycznych może jaka jest różnica ?Moj inhalator obsługuje już 3 pokolenie nigdy się nie zepsuł .
Pozdrawiam
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
W Lidlu chcesz kupić inhalator? :) Lepiej nie. Taki sprzęt lepiej nabyć w aptece, albo w jakimś sklepie medycznym. W końcu chodzi o zdrowie. Ja poleciłabym Ci ten https://sklep.chde.pl/choroby-pluc/32,microlife-inhalator-pneumatyczno-tlokowy-neb-50a.html - cenowo podobnie to wygląda, a jakość jest o wiele lepsza.