Widok

minionki-paskudy

Początkowo myślałam ,że to żart-MINIONKI ze starych opon ;(((
czy ktoś wie kto jest odpowiedzialny za te paskudy? Przecież ktoś musiał
to wymyślić, zaakceptować ,wykonać ,zapłacić. Ja rozumiem ,że poczucie
estetyki to sprawa bardzo indywidualna, ale TO świadczy o nas.
Jeśli ktoś wie kto za TYM stoi proszę o nazwisko, spojżę w twarz i -uśmiechnę się
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 18
z tego co wiem to rada solecka Banino
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiejskie władze :) ciekawe jaki budżet był na to przeznaczony...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tuż za Żukowem, w kierunku Kartuz, również stoi para minionków, ze słomy/siana (???). Ilekroć przejeżdżamy, Dzieci zachwycone.
Fajne są :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jasnie panstwo hrabiostwo...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Borowie. Ale to z okazji żniw raczej i zaraz pewnie znikną (jak te cycate baby w Chwaszczynie).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Było już przecież o tych minionkach ,że bezguście .Ponoć za rok mają być Pokemony ;) Rada w Baninie decyduje za wszystkich co jest gustowne ,a co nie ! I są dumni ,że tak prężnie działają.
RADA ŻĄDZI RADA RADZI RADA NIGDY NAS NIE ZDRADZI!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8
Takie rzeczy robione z siana to zupełnie inna para kaloszy, bo tworzy się je po żniwach i to jest jak najbardziej na miejscu. Jeżeli zaś chodzi o te nasze maszkary przy pętli, to szkoda strzępić języka. Oficjalne stanowisko rady sołeckiej brzmi: "napracowaliśmy się, więc należy to docenić". I co tu dyskutować? Nasuwa się pytanie, czy spytali właściciela gruntu o pozwolenie?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Najpierw powtórz zasady ortografii, potem paczaj w twarz :) i oceniaj estetykę :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jaka wies takie minonki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Paskudztwo to mało powiedziane. Za każdym razem kiedy przejeżdżam koło ronda to nie mogę własnym oczom uwierzyć :) nie wiem czy pamiętacie zimą "przecudowną" choinkę chyba z butelek. To był dopiero koszmar - minionki się chowają hahahahaha.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jacy wy dretwi jestescie. A moze zamiast jeczec ze te ozdoby zaburzaja wasze poczucie estetyki, wyjdzcie z inicjatywa i zrobcie cos zeby wam sie w koncu spodobalo. A jak nie to sie ugryzcie w te wasze plynace jadem jezorki i odwroccie glowy w druga strone. P.s. Kasiu powinnas patrzec na droge jak "przejezdzasz kolo ronda" bo jeszcze spowodujesz wypadek. :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 15
rerekum - te minionki są tak wielkie że nie trudno je nie zauważyć :)))))) Po drugie -co to znaczy "wyjdźcie z inicjatywą"?? Mam wyłożyć ze swoich prywatnych pieniędzy na zagospodarowanie ronda??? No tego jeszcze nie było :))) Ja rozumiem że poczucie estetyki jest u każdego z nas inne ale to jest najbrzydsze rondo jakie widziałam w życiu :)))
Przepraszam ale bawią mnie takie komentarze.
PS. Dziękuję za troskę :))) Nie musisz się o mnie martwić :)))
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
"Mam wyłożyć ze swoich prywatnych pieniędzy na zagospodarowanie ronda??? No tego jeszcze nie było." A Pani Kasia słyszała o czymś takim jak DIY nie wszystko trzeba kupować. Czasami można ruszyć z przed komputera i wspólnie coś zrobić. Krytykować łatwiej.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
żeby się spodobało? do PSZOKu znaczy je zawieźć? :)
brzydkie, tandetne , kiczowate gumiaki
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Butelkowa choinka to jeszcze nie był taki zły pomysł, bo zrobiły je dzieci w ramach propagowania segregacji śmieci. Fajna akcja pro-eko. Może za wyjątkiem betonowych płyt na których stała i które leżały do kwietnia.
Ale te minionki ... Brak słów. Gdy postulowano tu zrobienie kawałka chodnika, żeby ludzie nie deptali trawnika na pętli, to było to niemożliwe do wykonania, a z postawieniem takich paskud nie ma problemu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Znam kilkoro dzieci którym się podoba.
Obstawiam ze stare zrzędy nie są tymi którym należy to oceniać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
To niech dzieci cieszą się nimi na placu zabaw. Tam jest miejsce na takie rzeczy. Pętla nie jest tylko dla dzieci.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Gdyby tylko place zabaw wyglądały lepiej niż te minionki.
do góry