Widok
minionki-paskudy
Początkowo myślałam ,że to żart-MINIONKI ze starych opon ;(((
czy ktoś wie kto jest odpowiedzialny za te paskudy? Przecież ktoś musiał
to wymyślić, zaakceptować ,wykonać ,zapłacić. Ja rozumiem ,że poczucie
estetyki to sprawa bardzo indywidualna, ale TO świadczy o nas.
Jeśli ktoś wie kto za TYM stoi proszę o nazwisko, spojżę w twarz i -uśmiechnę się
czy ktoś wie kto jest odpowiedzialny za te paskudy? Przecież ktoś musiał
to wymyślić, zaakceptować ,wykonać ,zapłacić. Ja rozumiem ,że poczucie
estetyki to sprawa bardzo indywidualna, ale TO świadczy o nas.
Jeśli ktoś wie kto za TYM stoi proszę o nazwisko, spojżę w twarz i -uśmiechnę się
Takie rzeczy robione z siana to zupełnie inna para kaloszy, bo tworzy się je po żniwach i to jest jak najbardziej na miejscu. Jeżeli zaś chodzi o te nasze maszkary przy pętli, to szkoda strzępić języka. Oficjalne stanowisko rady sołeckiej brzmi: "napracowaliśmy się, więc należy to docenić". I co tu dyskutować? Nasuwa się pytanie, czy spytali właściciela gruntu o pozwolenie?
Jacy wy dretwi jestescie. A moze zamiast jeczec ze te ozdoby zaburzaja wasze poczucie estetyki, wyjdzcie z inicjatywa i zrobcie cos zeby wam sie w koncu spodobalo. A jak nie to sie ugryzcie w te wasze plynace jadem jezorki i odwroccie glowy w druga strone. P.s. Kasiu powinnas patrzec na droge jak "przejezdzasz kolo ronda" bo jeszcze spowodujesz wypadek. :)
rerekum - te minionki są tak wielkie że nie trudno je nie zauważyć :)))))) Po drugie -co to znaczy "wyjdźcie z inicjatywą"?? Mam wyłożyć ze swoich prywatnych pieniędzy na zagospodarowanie ronda??? No tego jeszcze nie było :))) Ja rozumiem że poczucie estetyki jest u każdego z nas inne ale to jest najbrzydsze rondo jakie widziałam w życiu :)))
Przepraszam ale bawią mnie takie komentarze.
PS. Dziękuję za troskę :))) Nie musisz się o mnie martwić :)))
Przepraszam ale bawią mnie takie komentarze.
PS. Dziękuję za troskę :))) Nie musisz się o mnie martwić :)))
Butelkowa choinka to jeszcze nie był taki zły pomysł, bo zrobiły je dzieci w ramach propagowania segregacji śmieci. Fajna akcja pro-eko. Może za wyjątkiem betonowych płyt na których stała i które leżały do kwietnia.
Ale te minionki ... Brak słów. Gdy postulowano tu zrobienie kawałka chodnika, żeby ludzie nie deptali trawnika na pętli, to było to niemożliwe do wykonania, a z postawieniem takich paskud nie ma problemu.
Ale te minionki ... Brak słów. Gdy postulowano tu zrobienie kawałka chodnika, żeby ludzie nie deptali trawnika na pętli, to było to niemożliwe do wykonania, a z postawieniem takich paskud nie ma problemu.