Widok

inspekcja ochrony zwierząt

Uwaga na "życzliwego" z okolic Wrzosowej. Już drugi raz nasłał na mnie inspekcje d/s ochrony zwierząt. Inspektor wchodzi wszystko sprawdza, niewidzi zastrzeżeń, no ale zgłoszenie musi przyjąć.Rada inspektora- uwiązać psa na 3metrowy łańcuchu bo to zgodne z przepisami i widoczne dla innych. Oczywiście inspektor powiedział, że przepisy to kpina, ale cóż... Może komuś nie chodzi o dobro psa, tylko o przepisy. Mało tego ów ''życzliwy"jest przekonany że w ciągu całej doby nie wychodzę ani razu z psem na spacer, jak i również że pies nie jest wypuszczany na podwórko. Tylko non stop jest w kojcu. Ja się pytam czy ktoś wie kto to, gdyż z chęcią poproszę go o pozbieranie kup z mojego podwórka, gdyż dzień w dzień sprzątam, by psina mogła biegać po czystym trawniku. No i jeszcze jedno jeżeli ktoś wie co robi mój pies całą dobę- tzn że jestem monitorowana!!! Nadmienię, że sąsiedztwo to las i pola, a najbliższa zabudowa to 150 metrów za lasem. Przerażona uprzejmością "życzliwego"
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
niestety "życzliwych" w tej wsi nie brakuje
a kilka lat temu było bardziej sympatycznie. Każdy pogadał, a teraz uprzejmie donosi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ciekawa rzecz a niedawno w okolicy Brzozowej komuś przeszkadzała wycinka drzew przez sąsiada. Te dwie ulice są po sąsiedzku. Może to ta sama osoba. Typuje kogoś z Brzozowej i chyba wiem kto????????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znam takiego "życzliwego" sąsiada, ale z tartacznej :-) mieliśmy podobną sytuację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

do góry