Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetny mechanik wątek zamknięty Instalacja gazowa BRC założona w moim aucie pracuje znakomicie. Bardzo...
~Eugeniusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 czerwca 2019

Super Fachowiec wątek zamknięty Pan Marek, jest fachowcem jakich mało, w kwesti montażu instalacji gazowych....
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 czerwca 2019

toyota RAW4 wątek zamknięty W tym warsztacie zamontowano mi instalację lpg do mojego auta {hybryda} moja...
~danuta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 maja 2019

Fachowcy jak znalazł wątek zamknięty Po odwiedzeniu kilku warsztatów zdecydowałem się na MSN i nie żałuję panowie...
~marek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2019

Polecam wątek zamknięty Skorzystałam z usług tego warsztatu i jestem zadowolona zarówno z...
~Aga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2019

zakład godny polecenia wątek zamknięty Krótki czas realizacji przystępna cena wysoka jakość dlatego zdecydowałem się...
~andrzej
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 marca 2018

doby warszt wątek zamknięty w tym warsztacie naprawę znają się na rzeczy robią to co lubią naprawili bez...
~danuta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 marca 2018

zakład godny polecenia wątek zamknięty zakładałam w tym zakładzie do dwóch aut tsi instalację gazową samochody...
~bożena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 lutego 2018

polecam wątek zamknięty Krótki czas oczekiwania na naprawę. Wysoka jakość oferowanych usług. Pan...
~rysiek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 stycznia 2018

godny polecenia wątek zamknięty serwisuję w tym zakładzie wszystkie swoje auta jestem bardzo zadowolony z...
~wojtek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 grudnia 2017

Ocena montażu wątek zamknięty W mojej opinii warsztat godny polecenia. Pojechałem z zapytaniem o montaż...
~Juras
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 listopada 2017

montaż instalacji wątek zamknięty Bardzo solidna i profesjonalna firma. Montaż mojej instalacji BRC przebiegł...
~zbigniew
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 października 2017

warsztat który był w stanie pomóc wątek zamknięty zjeżdziłem masę zakładów itrafiłem do tego warsztatu z instalacją KOLTEK...
~kanil
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 lutego 2017

godny polecenia wątek zamknięty Warsztat w pelni profesjonalny. Pracownicy z doswiadczeniem i specjaistyczna...
~radoław
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 lutego 2017

Gaz niedziałał. wątek zamknięty Super szybka diagnoza od ręki czas naprawy 0,5 godz. Koszt: diagnoza i...
~Zadowolony klient z N.Portu
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 stycznia 2017

super zakład wątek zamknięty super warsztat pełen profesionalizm Szczerze polecam serwis. Bardzo...
~ryszard
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 listopada 2016

matiz wątek zamknięty Po kontakcie tel wizyta w ciagu godziny, szybka analiza, diagnoza, naprawa,...
~TK
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 października 2016

zadowolony klient wątek zamknięty Jestem pod wielkim wrażeniem odnośnie jakości obsługi. Fachowe doradztwo,...
~krzysztof
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 października 2016

miła i żetelna obsługa wątek zamknięty Serwisuję w tym zakładzie swoje dwa auta od lat państwo zawsze udzielą...
~alicja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 października 2016

Świetny poziom obsługi wątek zamknięty Zainteresowanie klientem, poziom fachowości, potężna skarbnica wiedzy i dużo...
~Marian
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 września 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry