Widok

internista w Luxmedzie lub Swissmedzie?

Witam,

czy mógłby ktoś polecić mi dobrego lekarza rodzinnego w którejś z przychodni Luxmed lub Swissmed? Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepszy internista na świecie - w Luxmedzie - dr Dagmara Wiewiórkowska - Garczewska.............lekarz z powołania, polecam!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie jest najlepsza!!! Prowadziła mnie jeszcze w szpitalu na Zaspie... odkąd tam już nie pracuje, zostałam bez lekarza, ale niedługo będę w LuxMedzie - więc już się cieszę!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem szczesliwa staruszka i lecze sie u dr Wiewiorkowskiej w por geriatrycznej.Wszystkie zachwyty uzasadnione!!!!!!!!!!!
zdecydowanie dr Ogint - przyjmuje w Swissmedzie na abonament i na NFZ - bardzo dobra specjalistka
znajoma też chodzi do Dr Ogint :) i bardzo ją poleca :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (122 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

Olej CBD, herbata konopna, maść konopna - orginalne produkty ! (19 odpowiedzi)

Nasza apteka konopna oferuje szereg produktów, wśród których klienci znajdą między innymi...

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (7 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

do góry