Widok
firma do kompleksowej budowy domu
Witam,
bardzo proszę o polecenie firm, które zajmują się kompleksową budową domów - od pomocy przy wyborze projektu i jego adaptacji, poprzez przygotowanie dokumentacji do uzyskania pozwolenia, aż do budowy domu minimum w stanie deweloperskim (chętnie nawet pod klucz).
Zamierzam budować dom 60 km od aktualnego miejsca zamieszkania i nie mam ani czasu, ani wiedzy, żeby wszystko dopilnować samodzielnie.
Jeśli ktoś budował dom w taki sposób będę wdzięczna za opinie i informacje jaki dom i w jakiej cenie wybudował w ten sposób.
bardzo proszę o polecenie firm, które zajmują się kompleksową budową domów - od pomocy przy wyborze projektu i jego adaptacji, poprzez przygotowanie dokumentacji do uzyskania pozwolenia, aż do budowy domu minimum w stanie deweloperskim (chętnie nawet pod klucz).
Zamierzam budować dom 60 km od aktualnego miejsca zamieszkania i nie mam ani czasu, ani wiedzy, żeby wszystko dopilnować samodzielnie.
Jeśli ktoś budował dom w taki sposób będę wdzięczna za opinie i informacje jaki dom i w jakiej cenie wybudował w ten sposób.
I właśnie tak powinno być że jak wynajmuje się firmę budowlaną to powinna zająć się wszystkim kompleksowo. To zdecydowanie zaoszczędzenie czasu i różnych komplikacji czy niedomówień które mogą wyniknąć. U mnie bardzo dobrze spisał się pod tym względem Ribet. Przy budowie zrealizowali pozwolenie, projekt i wykończenie wnętrz. Wszystko odbyło się bardzo profesjonalnie i nie mogę mieć co do nich żadnych zarzutów.
Ja jak szukałem firmy patrzyłem właśnie na to czy podchodzą do sprawy kompleksowo, od projektu do odbioru, co załatwi też przyłącza a ja nie bede musiał siedzieć na placu budowy bo mam prace wyjazdową i brak na to czasu. Zaufałem firmie Marpat http://marpat.pl/ sprawdzili się ideanie - sumienni, terminowi, nie krzyczeli o zaliczki, dobry kontakt, słuchali mnie jako klienta - profesjonalizm jednym słowem